dilluns, 30 de gener de 2012

Spanair questió d'estat?

La veritat que amb aquest nom tenia la vida acotada, però clar això ha estat una pressa de pel varem voler fer una companyia aèria perquè no podíem gestionar el Aeroport del Prat i aixi ens ha anat, d'entrada la Generalitat i la Ciutat de Can Fanga mitjançant la Fira de Barcelona anava aportant subvencions fins que han vist que això era un forat negre, fins i tot els senyors de Qatar es van retirar i així ha quedat amb un deute astronòmic amb mes de 80 passatgers sense poder viatjar i amb 4000 treballadors a l'atur.
I clar anem a veure com s'ha arribat a aquest punt Qatar airwais s'ha retirar per una denúncia de Vueling i Ryanair clar un sucursal de Ibèria i gran acaparador de subvencions del regne dels Hereus de Felip V i els altres reben subvencions de la Generalitat . La veritat que no trobo que siguin els millor per aixecar el dit aquest, ara si ells trauran suc de tot plegat es repartiran el pastís dels vols, es a dir una panda de corbs en busca de carnassa .
A més que ara surtin aquests paios de la caverna mediàtica tirant merda sobre la nació que m'ha vist néixer per culpa de Spanair ja ratlla el surrealisme. [noticia] . Cornuts i pagar el beure aquest es el problema de la nostra nació i a més encara hem d'aguantar aquest neofeixistes del nassos.