dilluns, 9 de febrer de 2009

TVC-Barça Quan els Calers estan per sobre la llengua

Porto dies llegint el conflicte existent entre Tv3 i el FC Barcelona, i tot fa referència a una qüestió econòmica, com deia aquell Pagant Sant Pere Canta. Però Clar tot això està molt bé , per això hi ha gent que ha cursat dret per posar-se d'acord, però lo que no trobo massa ètic es la sortida de Tv3 dient que el barça va contra el català [noticia].
El senyor Laporta pot ésser moltes coses, però si en hi ha una que m'he de treure el barret és en defensar la seva terra, tot l'etiquetatge dels productes que venen a Can Barça porten la nostre llengua, i va proclamant als quatre vents el catalanisme d'aquest club de futbol.
Però clar la Televisió de Catalunya, anava a dir la nostre, però de nostre no en te ni el nom, al no poder gaudir d'aquesta activitats minva d'espectadors exponencialment, això vol dir dues coses que el futbol del Barça tot molts seguidors, o que els programes que fan aquesta televisió son molt dolents i només tenen el futbol per pujar audiència.
Per cert senyors de Televisió molts catalans ja fan com jo quan miren el futbol posen la televisió sense veu i qualsevol ràdio de llengua catalana per poder gaudir del futbol, per tant la nostra llengua no es veu afectada, lo que si que es veu afectada es la seva audiència. Perquè si els hi trèiem els dos progrmes de humor Crakovia i Polònia, poca coseta més podem salvar. I aquest es el mal de la televisió de Catalunya, a part de ésser La Seva, no gaudeix de programes que facin trempar a la gent.
I si a més ara resulta que tenen conflictes amb el únic club que els hi pot salvar la audiència anem arreglats. Mira seguirem mirant la Sexta que ahir si que varen donar el futbol, això sí en el meu cas escoltant la ràdio, perquè sigui com sigui a mí m'agrada escoltar el futbol amb la meva llengua.