dijous, 12 de febrer de 2009

Erc, ja sembla l'oest, amb la llei del silenci

dintre del partit d'Erc hi ha por sinó no és normal aquesta trifurca entre els socis Puigcercós i Ausàs, aquest sempre han anat agafats de la ma, però ara s'han picat el bec, i la causa del mateix es la llei del silenci, si aquella llei tant famosa del oest que quan portaves quatre trets de pistola quedaves mut de petac.[noticia].
Però que el senyor Ausàs, repliqui al president del seu partit, no deixa de ser una senyal de crisi, al mateix ha negat que s'hagi d'imposar cap llei del silenci a ningú. Puigcercós ha reclamat al president de la Generalitat que lideri el relat de la negociació sobre el nou sistema de finançament. Això es com di-li al llop que et vigili al remat, com voleu que una persona teledirigida des de la capital lideri cap cosa a la nostra nació, vinga esquerdats no fem riure si-us-plau.
Puigcercós darrerament si tingués un circ li creixerien els nans perquè només obre la boca la caga, la darrera trifurca la te amb el Uriel Bertran [noticia].
Perquè segons Uriel relliscades com les d'anomenar freakis, ganduls i trepes als seus companys de partit, deixa molt de desitjar de un president, perquè aquesta gent es així per que els governants del partit han volgut que siguin així, clar que això de desqualificar gratuïtament als teus companys es molt gros, perquè si ho fa el teu president com no ho farà la premsa mediatica de la capital de regne de Felip V.
La llei del Silenci no se si es la solució però si uns quants polítics que governen el partit restessin en el seu lloc i calladets seria tot un detall, i les guerres brutes les deixen per els Madrid , que ells ja ens tiren prou fems al damunt que no cal que ho fem nosaltres, per tant això de autolesionar-nos no es una bona política.