diumenge, 15 de febrer de 2009

Estic malalt, m'he convertit en un adicte de La Cope, Intereconomia i la Sexta

darrerament com m'encanta el marro, m'he convertit en un teleadicte de la televisió escombraries, per això cada nit miro el programa de "humor" anomenat "los Clones i desprès tot seguit canvio de canal i veig el Intermedi de la Sexta. I cada matí anant a la feina La cope amb el meu "admirat" profeta de la ràdio Jimenez Losantos, i la Tarda desprès de treballar toca el torn del senyor Cesar Vidal, gràcies a tots aquests senyors estic contentíssin de no haber triat periodisme per el meu futur. Desprès de veure tant mentider i sectari junt millor quedar-se a la muntanya i veure com els trencaossos es mengen algun ratolí que no pas veure com els vultors de la informació es destripen entre ells.
Des de que disposo del canal terrestre Digital i les polèmiques que s'han desenvolupat darrerament es una manera de veure el periodisme diferent.
La veritat que tot això que fan tant un com els altres dista molt de anomenar-se periodisme constatat , sinó que és un periodisme partidista on es molt més important el partit que no pas la noticia.
Això està passant ara amb la famosa sortida a la Muntanya d'en Bermejo Garzon, ectt. i els atacs d'uns i altres. El poder Judicial i el poder politic haurien de estar com mes lluny millor, però quan tenim jutges que aspiren a una cartera a ministeri, aquestes coses passen.

Bé la lluita ara s'ha tornat acarnissada, es a veure qui treu mes fetge de l'altre, els senyors de intereconomia ahir van treure casos de corrupció de tot el regne de Felip V que no s'han jutjat, potser si envers de treure només els que esquitxen als socialistes ho fessin dels seus també llavors la noticia no seria tant sectaria, però bé els periodistes, com els diaris tenen que anar alla on els hi diu el amo, i més ara amb la crisis que tenim damunt, i els llocs de treball es bellugen com les baldufes.

Dons porto dues setmanes cada nit mirant uns i alltres, i mentres un es dediquen a entretenir la gent els Clons, es dediquen a criticar, es un periodisme brut, partidista i molt sectaria. amb imitacions del Pinotxo Zapatero, d'en Pepinyo Blanco i al únic que critiquen dels seus es la borratxera del Gallardon i nomès perquè va tenir la osadia de dir que el programa del Intermedio estava molt bé. Vaja llibertat d'expressió, si que en hi ha en aquestes sectes tu dius lo que vulguis si ens agrada bé sinó allà tú i els seus atacs.