dissabte, 13 de juliol de 2013

Falangistes a la Garrotxa, no gràcies

Els veïns d' Olot han plantat cara a la commemoració del cop d'estat Franquista del 18/07/36 convocada per els falangistes a Olot. Aquests personatges tenien previst una missa a l'esglèsia del Carme, una ofrena floral i un dinar de germanó, però d'entrada el mossen els hi va dir que ell no faria cap missa les del restaurant van anul.lar la reserva del dinar i finalment els veïns de la Garrotxa han aconseguit que les organitzacions falangistes desconvoquessin l'acte.
Fins i tot la Casa Gran del Municipi estava en contra d'aquesta manifestació però com estem en un país demòcrata de cara als drets de tots i no envers les obligacions resulta que aquesta gent es pot manifestar. encara que el seu redafons sigui la provocació i el voler marcar paquet, Dons bé senyors Falanguistes el poble d' Olot ha parlat i el que vol es que aneu a marcar paquet a casa vostre.

Ara el poble D'Olot hauria dfe fer una altre cosa es canviar La Creu de Pedra  del paratge del Triai i posar en el seu lloc un records dels veïns del municipi per ser els primer en parar els peus al feixistes del Segle XXI`[noticia]