dilluns, 8 de juliol de 2013

La Molina, Viladedalt i Viladebaix


Avui us parlaré dels canvis circulatoris que s'han produït darrerament al Terme Municipal d'Alp en el poble de la Molina, resulta que entre la rotonda de l'os i la Rotonda de la Creu la Circulació no era la correcta dat que la gent com passava per allí no passava per els restaurants i les botigues de dalt i així es quedaven a dalt mentre que si passen per allí els restaurants que visiten sobretot els que baixin es els de restaurants de Baix. Per tant com la gent de Viladedalt s'han queixat (Qüestió de forces a l'ombra) l'equip de Govern de la Casa Gran ha tingut la gran idea de prohibir el transit entre les dues rotondes i fer anar la gent per les botigues de viladedalt. 


Es a dir com la destinació final de molta gent es (suposo) l'estació d'Esqui  
de la Molina no calia tanta cosa i la poca gent que anava direcció Puigcerdà podia fer guanyar quatre calerons a la gent de viladebaix, però clar em època de crisi tot val, potser envers de fer aquestes barbaritats si els botiguers miressin de buscar un equilibri qualitat-preu potser no caldrien aquestes artimanyes, però clar com estem fets que totes ens ponien ara tot són coses negatives. No calia afectar als demés amb senyals de prohibició i amb un paper enganyats amb aironfix posant excepte veïns que tinc els meus dubtes de la seva validesa. 
Primer vàrem posar les balles de les fotos però això provocava les queixes s'ha acabat posant prohibicions de circulació amb un aironfix dient que els veïns si que poden passar, perquè si no fos el cas més d'algun veí no podria ni anar a casa seva amb el cotxe.


per cert jo ara tinc un petit problema si vull visitar qualsevol veí del parc anglès , no hi puc entrar perquè el desviament del carrer dels coms hi ha un prohibit passar i l'entrada d'abans ara només es per a veïns per tant no puc visitar cap veí d'aquesta zona, curiosa situació aquesta .
I de pas només dir que ningú no s'hagi queixat no vol dir pas que el que estem fent sigui el correcta, darrerament la gent te molt clar que queixar-se no porta a res, per tant prefereix criticar per darrera i no queixar-se per no fer-se veure.