dijous, 19 de novembre de 2009

Avui hem perdut una part de la nostra història,l'Estevet ens ha deixat


Aquest matí he rebut la notícia, l'Esteve Cruïlles i Rigola ens ha abandonat, la veritat que portava uns dies que estava molt malament, Amb la marxa de l'Estevet hem perdut una part de la història del nostre poble. l'Estevet va néixer a Alp a Can Puig i va viure molta de la seva vida a Das realitzant les feines de fuster, com sempre se'l coneixia com el fuster de Das.
Trobaré a mancar aquelles petites estones que teníem quan encara la malaltia no l'havia afectat del tot parlant de muntanyes, de pics de la comarca o jugant a la Botifarra. La veritat es que he fet tard en escriure els seus records, això sera una part de la història que hem deixat escapar. Perquè l'experiència de l'Estevet era per fer un llibre.
La veritat es que es llei de vida que la gent gran ens vagi abandonant però sap greu que gent que podia aportar un pou d'experiència ens deixi així sense poder escriure les seves memòries, tot plegat en aquesta vida només pots deixar els records i l'experiència.

Dons Estevet només dir-te que ha estat un plaer haver-te conegut, que tinguis molta sort en el teu viatge i donar el meu condol a tota la teva família i recordar-te que mentre estiguis a la seva memòria continuaràs viu.