diumenge, 15 de novembre de 2009

El regne dels Hereusde Felip V, quan el feixisme sempre esta vigent o com barrejar esport i politica i culpar als demès de la mateixa cosa


La veritat que era normal , que el partit Hereus de la Corona de Felip V i la selecció Catalana no es podia jugar, els espanyol que porten cridant i plorar que Catalunya no pot barrejar esport i política, ell quan les coses no els hi surt rodades es el primer que fan.[noticia].

Dons bé amb un recull d'amenaces han fet que l'equip espanyol es retirés del Open Internacional de Futvolei , amb pressions polítiques i penals, En aquest ha estat el Consell Superior d'Esports dels veïns els quals han pressionat amb amenaces fins que han aconseguit que es retirés l'equip que havia de representar a la Corona hereva de Felip V.

I això com sempre com el feixisme no es va acabar amb la transició sempre surten els tics aquests , i de tant en tant quan no aconsegueixen sortir-se'n amb la seva llavors fan que quatre nois que representat a la selecció dels hereus han de retirar-se per motius polítics, una pena tot plegat. I desprès acusem als demès de barrejar política i esport. Bon exemple per els que ens volen donar lliçons ètiques.