dimarts, 24 de gener de 2012

amistats perilloses

per fí els venedors aquests de fum s'han tret la careta, tot plegat ja ho sabíem que tot acabaria així per tant no es cap sorpresa aquest gir del rumb dels convenients a la dreta. 
Però clar que surti al escenari el fill d'en Jordi Pujol dient que recomana als independentistes que prenguin til.la  em deixa sobtat, tot plegat ell que s'ha abanderat amb la disfressa de independentista quan han calgut vots ara ens diu el mateix que deia el seu pare no cal corre que la meta no hi arribarem mai i mentre anem fent volar coloms tot arreglat. Jo només dic que no se si estem madurs o no per la independència el que si tinc molt clar que aquesta panda de polítics no estan preparats per aquesta tasca. mes aviat només van a emplenar-se les butxaques amb els sentiments de la gent.
Primer van començar amb el concert econòmic, després van passar al pacte fiscal, ara ja parlen de pacte d'ingressos aviat parlarem d'engrunes i tot just acabarem demanant amoïnes. aquest es el futur de la nostra nació en mans d'aquests personatges. una panda de vividors.

1 comentari:

pere ha dit...

boníssim el muntatge. Només falta el Capità Durant caient en una bot salvavides i allunyant-se del vaixell.