divendres, 27 de gener de 2012

Així no es representar la nostra nació,

La veritat que actuacions així no es porta cap profit mes aviat ens posa en evidència, i així els senyor tremosa i Romeva, han decidit presentar una queixa per l'actuació del senyor Pepe en un partit de futbol i que no ha estat castigat per la seva actuació .  I jo ignorant de mi em demano que collons pinta l'actuació de un mal esportista en la comunitat europea, que nassos aquesta gent està allí per treballar per la nostra nació i deixin el futbol que l'arreglin els futbolistes que això de barrejar futbol i política es un tic molt del país veí i ara resultarà que també el tenim nosaltres. [noticia].
els eurodiputats catalanssembla  perden el temps a Brussel·les. Aquestes preguntes fetes al  Parlament europeu diria que son muntanyes de fum per desviar els temes capitals per la nostra nació. 
Malbaratat el temps amb aquestes xorrades , preguntant si la trepitjada de Pepe a la mà de Messi ha de ser jutjada o no, quan la nostra nació s'enfonsa diria que no es el camí a seguir, potser el que s'hauria de fer es treballar perquè algun dia la nostra nació sigui lliure, i deixem el futbol per els fubolistes.
Per cert començo a estar una mica tip de confondre el club aquest anomenat futbol club Barcelona, amb Catalunya, jo diria que hi ha matisos a separar,  a la nostra nació hi ha mes equip de futbol que aquest. i fins i tot en hi ha un que te el nom del país colonitzador.