dilluns, 13 d’abril de 2020

Dia 32 del Confinament, Hi ha casualitats que semblen bromes.

A vegades hi ha situacions que semblen que estiguin preparades, o potser es degut a que disposen de tantes hores lliures que li busquem els tres peus al gat. dons be  mascaretes que el govern envia a la Generalitat de Catalunya 1714 mil. Per mi que no ho han fet a posta però nassos tenien que ser precisament  1714 mil, Any de la pèrdua de la guerra de successió,. [noticia]

Be mentrestant a la Llívia han aparegut els defensors del no confinament i han tret les barreres que van posar eren murs de 1.5 tones. Aquests personatges han arrossegat els blocs que separava Llívia de Estavar , estaven situats sobre el pont d'Estahuja 
Han estat gravats amb unes imatges 3 personatges al voltant de les quatre de la matinada.
segons l'alcalde de Llívia no contents amb tot el que han fet desprès s'han dedicar a fer destrosses en jardins de segones residències ubicades a Estavar. 
Avui he llegit un retall d'un diari francès (leparisien.fr) que diu que el centre de intel·ligència de França que desprès del confinament s'espera un rebrot social contra el sistema establert fins ara. [noticia]
En quan als meus veïns que fan servir els apartaments del costat de casa con pista de running tot continua igual, avui han accedit a la pista d'esport una mica mes tarda fregant la una del migdia, eren dos personatges i igual a donar voltes al edifici, pobre jardi quedarà marcat, sort que gran quantitat de pista esta cimentada.
Avui també vull fer una critica al Govern Català del Senyor Torra es intolerant que no pugui donar amb l'excusa que hi ha morts als hospitals i a les residències, i que els de les residències que moren als hospitals es poden compatibilitzar dues vegades, una xifra oficial Total de morts per Coronavirus, la ineficàcia del govern espanyol no pot tapar la ineficàcia del govern català. 
Un altre tema que ha tocat fons ha estat la gestió de les residències els quasi bé 2000 morts d'avis es una lacra, es una gestió nefasta i el que ha fallat sobretot ha estat el sector de Comunicació durant aquesta crisi vírica.4 comentaris:

Jordi ha dit...

Doncs aquí al barri, no ha vingut ningú. Potser es per que aquí som de classe baixa ;-)
La veritat es que a estat una setmana santa molt tranquil·la.
El tema dels avis morts? Crec que amb el temps es sabrà que ha passat.
A la residencia de Bagà, han mort 19 o 20, a la de Puigcerdà tinc entès que ni un sol contagi. Curiosament a la de Bagà va passar una ONG de metges fa setmanes i van dir que tot estava be.
Dona que pensar.

ALP2500 ha dit...

Ostres jordi no sabia res de les morts de la residència de Bagà, però em sap greu . He parlat amb una persona amiga de la directora del centre i m'ha comentat que abans que vinguessin la ONG ja estaven cardats. De totes maneres es una putada.

Joana ha dit...

Els francesos són molt seus i si ja estan fent una crida a la movilització, segur que serà reixida.

ALP2500 ha dit...

home Joana però aquest setmana se els hi ha escapat la mà perquè les pintades a l'església de Osseja se la podien estalviar, jo no soc de capellans ni de religions però no cal pintar les entrades de vermell, això sobrava.
https://spanishrevolution.org/almeida-asegura-que-los-recortes-sanitarios-en-la-comunidad-de-madrid-son-una-leyenda/?fbclid=IwAR19xoC91FSqgoerbbz4Zlgn_QT8WhPFxsut8T82Za9wI6nEU4kAirRuy0Y