divendres, 17 d’abril de 2020

dia 36 del confinament, ja es divendres, un nou cap de setmana a propAvui es divendres, a punt d'arribar al cap de setmana,a punt de parlar de si aquest cap de setmana pujarà molta gent o no tanta, a punt de si hem de tancar les entrades de la comarca o posar un peatge perquè la gent ja que puja igualment, dons com a mínim els hi mullim  una mica més de suc.

Avui vull dedicar un petit  un segon al pamflet sosiu-llest del "el Pais" i la seva caça de bruixes amb  els periodistes independentistes, la veritat que un diari que es declara plural no deixa de ser un plamflet molt assemblat a l'epoca de la segona guerra mundial, que faran posar-lis una creu per marcar aquesta gent, [noticia] .

Aquests atacs que procedeixen de periodistes, polítics, pseudo-polítics, aquesta banda de llepaculs i cargols ja cansa , perquè no es dediquin a analitzar que ha passat amb tot el tema del confinament, de la infecció per el virus, I ens deixen en pau , prou problemes tenen a casa seva per mirar el que tenen els demés, però les subvencions han de donar el seus redits.

I parlant d'atacs, el ministeri de Sanitat ara demana incloure els morts fora dels hospitals, aquesta manera de treballar primer ensorrem fins la misèria al que proposa les idees, i desprès sortim al escenari dient que s'ha de fer allò que no fa ni cinc minuts que hem criticar es molt del govern aquest que ens ha toca per desgràcia. [noticia].2 comentaris:

Joana ha dit...

I avui aquí baix, fa bo!!! la gent que tant t'agrada encara tindran més ganes, però es veu que la previsió era de mal temps, no sé on ho vaig veure.
Bon finde!!!

ALP2500 ha dit...

igualment Joana, ja està bé que faci una miqueno de mal temps, si plou sortiran mes múrgoles , les xicoires ja les tinc perdudes, però a les múrgoles desitjo arribar-hi .