dimarts, 14 d’abril de 2020

Dia 33 del confinament, primer dia de tornar al treball

Avui m'ha tocat anar a la feina per presentar els Impostos que el dia 20 d'aquest mes acaba el termini feina més de un mes que no sortia de casa i ho he trobat tot igual, els treballadors de la brigada del Ajuntament treballant,i poca cosa més, desprès de presentar i domiciliar els impostos he marxat cap a casa, només he vist un furgó dels mossos passejant per el municipi i foten bronca a un pare i un fill perquè anaven massa junts i es podien contagiar, curiós viuen en la mateixa casa, menjant junts, descansen en el mateix sofà i es poden contagiar passejant junts, que voleu que us digui no cal ser mes papistes que el papa.
Bé avui vull parlar de uns quants polítics feixistes del passat, comencem per el ex_president Mariano Rajoy, que ahir es va saltar el confinament per anar a caminar , tot un exemple de solidaritat.[noticia], be senyor rajoy vostè el que ha de fer es ajuntar-se amb els meus veïns que fan el mateix que vostè. avui al migdia han tornat a fer les voltetes de sempre.
un altre d'aquesta estirpe es el senyor Esteban Gonzàlez Pons, que es culpa de la societat ells retalls en sanitat. Be d'entrada te part de raó perquè si la gent va votar el seu partit , van esser ells els que van retallar per tot arreu, per tant va ser la societat la que els va votar .[noticia].

Un altre que millor calladet es el senyor Almeida que assegura que les retallades a la comunitat de madrid son falses, quin mal que els hi fa les hemeroteques a aquesta gent [noticia]. La pel·lícula Matrix ha fet molt de mal amb els mons paral·lels .
Per acabar un desig, Tant de bo  el temps posi a tothom al seu lloc,però això serà una utopia, perquè el Karma tindria molta feina.3 comentaris:

Jordi ha dit...

Somos sentimientos y tenemos seres humanos.

Joana ha dit...

Doncs serà el teu poble que tot està igual de gent pel carrer. Aquí al meu poble, ahir era un festival de gent pel carrer. A primera hora del matí vaig anar a portar els fills de la meva parella a casa sa mare i havia una gentada que no vulguis imaginar pel carrer. A la tarda vaig haver d'anar al súper i era encara més festival.
El tema de no poder anar pel carrer amb aquell amb qui te'n vas al llit, ja és el sumum, nosaltres vam tenir una bronca amb els mossos per això. Va ser al principi, deu fer 3 setmanes, anàvem a comprar al súper, clar, si anem els dos, amb una sola sortida ja fem. El meu home, no tolera massa bé l'autoritat dels cossos de seguretat i quasi el denuncien, li van demanar DNI i tot, molt surrealista!!!

ALP2500 ha dit...

els cossos de seguretat els hi manca una cura de humitat, moltes vegades els hi passa com als polítics que es posen el vestit i sembla que són els màsters del univers, la veritat que no ho son tots, però en hi ha uns quants d'aquesta gent, aquesta prepotència aconsegueix que la gent s'enfadi, potser s hi hagués una mica d'empatia no passaria res, i potser aconseguiríem que la gent no agafés els rebots que agafa ultimament.