dilluns, 15 de novembre de 2010

Cesar Vidal, el gran vident

Cesar Vidal aquest profeta de la ràdio, cul i merda amb el Losantos, ja es allò que déu els Cria i ells s'ajunten, dons be aquest senyor ha parlat de que Catalunya es el fill gandul i lladre, que aquest manipulador ens digui ganduls i lladres ja passa la ratlla de la decència, es a dir cornuts i pagar el beure, aquest personatge brossa de l'antic franquisme que porta la samarreta de demòcrata va insultant a torn i a dret. la veritat que com tot no insulta qui vol sinó més aviat qui pot i aquest amb aquesta situació poc criteri te per insultar.

Desprès es fica amb el Mas que anomena de calamitat empresarial i que Catalunya es una regió meridional mediterranea sense personalitat. la veritat que te part de raó ja s'han preocupat ells de que perdem qualsevol indici de personalitat.

També diu que Catalunya es la comunitat autònoma més insolvent del regne dels Hereus de Felip V , però clar que voleu si en vers de fer de sangoneres cadascú es poden quedar el que recapta ja veuríem llavors qui son les comunitats insolvents i quines no, però clar això de dir mitges veritats es una política molt utilitzada per aquests hereus d'en Ciscu.

I si tanta nosa li fem ho te fàcil aquest personatges només ha de lluitar perquè ens donin la llibertat així de  practic.[noticia]
.