dimarts, 23 de novembre de 2010

Requisits bàsics per ésser polític.

Vist la gran actuació dels representants de la nostra nació, avui estic per proposar-vos uns requisits bàsics per desenvolupar les tasques de polític.

1.-Piscotècnic en el qual podrem veure les capacitats psicològiques dels nostre polítics, qualsevol que no arribi al mínim necessari podrà aspirar a aquest càrrec.
2.-Detall del Patrimoni, seu com de les seves societats, com la dels seus familiars mes proper, perquè a mí veient la nómina del dirigent de la filial no entenc com pot tenir tants pocs calerons, o es un butxaca foradada, o aquí hi ha gat amagat.
3.-Dedicació exclusiva a la política, no es possible que a més de cobrar com a polític aquests personatges rebin calerons per tot arreu, ja se que els favors s'han de pagar però clar veient la gent que hi ha a l'atur, i agafant només aquells que volen treballar es vergonyós que aquests a part de cobrar com a polítics tinguin tot una serie de tasques les quals els hi representa un afegit al sou bàsic.
4.-Anar al Parlament amb transport Públic. Aquesta vida hi ha màxima que diu que si vols que algú faci el que tu desitges dóna exemple, dons bé aquest es el primer pas per reduir la contaminació.
5.-Pensar a la fi, que la imatge del poble català, està representada en la teva imatge, dons bé quan aquests personatges de Ciudadanos foten pallassades el qui està foten pallassades es el poble catala. Encara que aquests personatges representin el 3 % del poble català.

6.-La veritat que la professió de polítics està destinada als Ni-Ni ni treballen ni busquen feina, i jo els entenc perquè si ara a par de fotre el gandul rebran un sou i de pas sempre es poden treure el carnet de polític que aquest si que el tenen a l'abast.

La veritat que tot plegat la definició es que com més inútil mes possibilitats tens d'arribar a dalt de tot . Amb aquestes premisses com voleu que la nostra nació no foti aigües per tot arreu. això es un vaixell a la deriva per tant en qualsevol moment pot fotre un pet tot plegat.