diumenge, 19 de febrer de 2012

Ulltratge a la Bandera,o tornar un drap als seus propietaris. Qüestió de Gustos

La Delegada del govern de la Nació colonitzada per els Hereus de la Corona de Felip V, diuen que els companys de Sant Pol de Mar han fet un ultratge a la bandera. i jo em demano si la única cosa que han fet es plegar una cosa que no estava en el seu lloc i enviar-la al seus propietaris. la qual cosa la trobo de bon Català, però Clar entre l'aprenent aquesta de la Santxes Camatxo i els hereus d'En Ciscu es veu que això es molt greu. Si parlem de Gravetat que mirin el que està passant amb el meu poder adquisitiu i en el de tots els colonitzats, això si que es greu envers de ficar-se en un drap brut que l'han tret perquè feia mal d'ulls.[noticia]

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina merda de comunitat que estem , si a la gent li fa mal els ulls, que es mirin la vista i es possin ulleres. Nomes per els diners i el rencor del passat,( va ser franco no el espanyol) Ya voleu independitzar la nostra comunitat que mai a sigut un pais, sino que un principat. Això si la vostra llibertat de expresio no us la treure, nomes e opinat i segur que creat polemica pero en fi, si vosaltres parleu , yo tambe.

PD: si ens queixem de diners perque no declarem tots els paisos una guerra als que no ens han prestat, ya que som tan radicals?

ALP2500 ha dit...

Bé anònim en primer lloc moltes gracies per donar el teu parer de tot plegat, però jo em demano davant la crisi que ens trobem davant la situació economica financera de tot plegat tant important es un drapet, la veritat que potser envers de ficar-se amb quatre nois que volen declarar la seva llibertat. Bé opinar es lliure de moment menys al país valencià que darrerament han sortit els grisos de sota les perdres per treure-lis fins i tot la llibertat de expressió. Potser això de treure al Ciscu dintre de una nevera no era un acudit sinó una realitat. I això que no hem estat mai un país , no cal ser un país per voler la llibertat, volem trencar les cadenes que ens porten cap l'abisme, perquè això es un projecte de país de braus i panderetes i jo particularment no vull formar part d'aquesta banda d'explotadors, per això vull la llibertat de la meva nacio comunitat i si no potser vull la llibertat de la meva comarca que s'ajunti amb Andorra, com a mínim i amb permís del Portuguesos la meva llengua serà el català.