dilluns, 25 de juny de 2012

Els Jugadors del Barça, són almogavers.

La veritat que la rancúnia no es una bona companya de viatge, i quan la respires per tot arreu encara menys, i aquest es el problema d'aquest gran jugador i mala persona d'en Cristià Ronaldo. Ara resulta que els jugadors del barça que juguen a la selecció no se senten espanyols com si això fos un delicte . [noticia]. 
Amb lo divertit i bonic que es l'esport aquest del futbol i que tothom vulgui que sigui alguna cosa més, no deixa de ser onze profesionals darrera una pilota i que per aquesta activitat cobren un bon feix de calerons que ja voldria cobrar jo per el mateix.
No poder ser en Numero 1 de la teva activitat no t'ha portat a perdre els papers tantes vegades, la veritat que si s'apliques aquella màxima de millor calledet i passar per idiota que obrir la boca i dissipar qualsevol dubte seria un gran personatge, però com el peix aquest paio more per la boca.
Gracies Cristià Ronaldo per ser com ets perquè si no hi fossis t'hauriem de inventar,
En quan a jugar a la selecció espanyola qualsevol es lliure de jugar on vulgui , només faltaria jo només demano quie desprès no pregonin per allí el visca Catalunya Lliure, res mes, en el fons jugar a la Selecció dels Hereus de la Corona de Felip V, es una imposició i te una recompensa, per tant els jugadors del barça son com els antics almogavers d'abans juguen per calers, Com tots per cert , perquè si no hi ha guita aquí no es mou ningú.


1 comentari:

Joana ha dit...

Exacte, dubto que en Casillas o el Sergio Ramos o qualsevol altre si no hi haguessin diners juguessin amb qui fos!