dimarts, 24 de juliol de 2012

Catalunya es crema, i els Hereus de la Corona de Felip V estant contents

La veritat que aquests hereus de Felip V estant una mica amargats, la veritat que aquesta racunia se l'han de fer mirar, però clar estar contents perquè Catalunya es Crema em fot llàstima, llàstima per la situació i molta mes llàstima per veure la catadura d'aquests personatges, tot plegat aquesta gent no ha pensat que aquest cop ens ha tocat a nosaltres però que això va per barris.
Bé algunas zones de la Corona de Felip V ho tenen un pel mes dificil ja que no disposen de la vegetació que tenim al nostre poble. 
Per el Twiter, per Facebook, han sortit de sota les pedres personatges que confonen la situació de la provincia Girona amb la senyera i que s'han de cremar tot. Dons bé nosaltres perdrem el bosc, s'ens cremaran tots però el que seguir que no es cremarà es el nostre sentiment de poble i de voler la nostre llibertat, Catalunya serà Cremada però mes tard o mes d'hora serà lliure. i sobretot lliure de personatges que només esperen una desgràcia dels veïns per tirar fems.
Ptda: Avui no poso cap  enllaç d'aquests personatges perquè no es mereixen cap mena de propaganda, i se els ha de pagar amb lam illor moneda posible, la indiferència.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Per fi! No els fas cas ni propaganda. Ho he dit deu mil cops, els hi fem massa cas a qualsevol comentari i no hi ha res que els alimenti més que això, veure com ens encenem quan diuen bestieses. Tant en català com en castellà hi ha dues frases fetes, No ofen el que vol, sinó el que pot i A palabras necias, oidos sordos

ALP2500 ha dit...

si però Joana els gossos només criden quan es veuen valents mai quan tenen por, aquest es el problema d'aquests personatges que a l'anonimat son valents i treuen pit, però ja m'agradaria que tot el que diuen i pensen ho fessin al mig de la plaça del meu poble, perquè segur que fariem el foc de Sant JOan sense llenya.