dissabte, 25 d’agost de 2012

Alp, com aparcar putejant al màxim als veïns


Hi ha moltes maneres de potejar al màxim als veïns del Municipi, la sort que ha tingut aquest personatge es que aquesta salvatjada l'ha fet al meu Municipi perquè si ho fa a qualsevol altre el cotxe el troba bolcat i sense les quatre rodes 
la qüestió de tot plegat es perquè collons per anar be ell ha hagut d'aparcar d'aquesta manera, si Alp disposés de Municipals amb poder sancionador aquest paio li haurien de treure tots els punts possibles, hi ha moltes maneres d'aparcar davant de Casa però profanar la Font de la Mare de Deu de la Guia ho trobo un pel descarat. 
Mireu fa anys en hi havia un que també feia aquestes coses, un dia no va poder aparcar davant de la font i va tenir la cara d'aparcar davant de l'entrada de una torre, el matí seguent es va trobar una nota dient-li que li siusplau no ho fes més i de pas va trobar els vidres del cotxe trencats, potser haurien de tornar-los salvatges, però deu ésser la única manera de fer entendre aquesta gent que ells no estan sols en aquest mon.

15 comentaris:

Joana ha dit...

Molt bo! Crec que puteja més que t'aparquin al davant de casa i no puguis treure el cotxe. Pobre! va pensar que allà seria el lloc que menys nosa faria! Ostres! de totes formes vigilaré on aparco al teu poble! Sou una mica salvatges tots plegats. A mi, deu fer cosa d'uns tres anys o més, a Masella em van tancar, dues hores sense poder sortir i al final per que em van moure no sé quin cony de banderes entre uns quants, i els comentaris eren, de si fos jo, jo no surto, però aquest cabró tampoc si no és amb la grua! Resultat? No aparco mai bé, però si volen sortir poden.

ALP2500 ha dit...

Ai els aparcaments de Masella, segur que va esser per la baixada de torxes, allò va ésser un caos total.
però si que es veritat que això que t'aparquin davant de casa també es una putada, però aquesta te solució anar a buscar algun pagès dels pocs que queden amb el tractor i estirar el cotxe fins el mig del carrer, d'aquesta manera com a mìnim han de baixar els mossos a posar seny.

Joana ha dit...

No va ser per la baixada de torxes, que en aquests casos el tinc ben aparcat. Un dia qualsevol, era per nadal o la puríssima, i havia quedat per dinar a Sant Llorenç de Morunys, un dia que trobo lloc davant del bar! i que havia de marxar d'hora, sinó tant me fa, segur que marxa abans, amb el que jo m'entretinc! Mira, ara acabo d'arribar i tenia un tio que havia aparcat davant l'entrada del garatge on guardo el cotxe, pitar, pitar i pitar! Fins que ha baixat, en aquell carrer us voldria jo veure.

ALP2500 ha dit...

Davant de l'esquibar, mira millor aparcar al parquinq del coix (dalt darrera el Jet, es de terra però sempre hi ha lloc). sempre pots aparcar al costat del Mitsubishi negre que hi ha al començament tranquila que marxaràs abans que ell.
Només hi ha dues solucions, agafar un tractor i atrevessar el cotxe al mig de la carretera, opció b, ratllada de punta a punta, o opció catalana, callar i ja el treurà en algun moment.
jo estic per la primera, atrevessat iq ue vinguin els mossos. que hi hagi soroll i que els demés vegin que segons que no està permés.

jordi ha dit...

ara es poden mancomunar els municipals, li podeu dir a Ramon. No li sortiria gaire car-

Josep m. ha dit...

Ostres Joana, amb aixo dels parking´s de Masella, ja m´has tocat la fibra.- Potser aquest hivern tindrem de fer alguna cosa.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi però Mancomunar vol dir perdre poder, i el que agrada aquests aprenents de polítics es poder marcar paquet i territori, i dir que són ells els que manen allí, aquí es el problema petits pobles amb grans egos al capdavant.
Si Josep Maria però aquest hivern segur que problemes de parquinq no en tenim pas, amb la poca neu que marquen als mapes encara gràcies que en puguis aparcar algun.

jordi ha dit...

Al contrari, en Ramon tindria una policia que ara no te, guanyaria poder. Peró el rerefons real es, realment fa falta policia local a Alp? Es pot fer aquesta despesa? Taja, Rigola i en Cosme s'ho van arriba a pensar........

ALP2500 ha dit...

La veritat JOrdi es que no fa falta un cos policial perseguint als delinquents per mal aparcament al municipi, en un principi només passa això per els nadals i el mes d'agost, i el altre problema el tenim a casa perquè son els veïns del Municipi que aparquem on volen i es creiem els reis del Mambo, aquest es el problema mes greu, si som capaços de fer veure als nostres veins que caminar una mica es molt sa , llavors potser podrem millorar una mica el caos circulatori. però mentre això no passi , no hi ha solució , només una que es rascar la butxaca de tothom que no compleixi les normes de circulació, però això resta vots i això segons per qui també es molt important.

Anònim ha dit...

a este personaje le tendrian que pasar mas cosas por ir como chulo..que se joda!!

Anònim ha dit...

en alp passen moltes coses però com aquestes a l'agost moltes, però el propietari del vehicle havia de saber que aparcava dins de la font, el que no entenc és com els mossos d'esquadra no han fet res encara!

Anònim ha dit...

sent que passa si i deixat el cotxe 10 minuts no ho sé si has vist però estaven plens els aparcaments perquè estava el mes d'august i està ple de hentusa i algun jilipoya a aparcat davant de la meva finestra i no em diguis que tu has volgut agafar aqua i no has pogut que el meu cotxe et molestava jo no i costat la sortida de ningú i ningú no es mor per 10 minuts ..... perquè no m'ho dius a la cara el que cal dir ... i perquè has posat la matricola del meu cotxe publica .... i si li ocure a algú tocar el meu cotxe el va tenir clar amb mi ... i si us plau treu-les i els comentaris de ai ... i faig tot el possible endevinar qui ets per poder ablar una mica amb tu

Anònim ha dit...

oye que pasa si e dejado el coche 10 minutos no lo se si has visto pero estavan llenos los aparcamientos porque estava el mes de augusto y esta lleno de hentusa y algun jilipoya a aparcado delante de mi ventana y no me digas que tu has querido cojer aqua y no has podido que mi coche te molestava yo no e costado la salida de nadie y nadie no se muere por 10 minutos.....porque no me lo dices en la cara lo que hay que decir...y porque has puesto la matricola de mi coche publica ....y si le ocure a alquien tocar mi coche lo va tener claro con migo...y porfavor quita la foto y los comentarios de ai... y hago todo el posible adivinar quien eres para poder ablar un poco con tigo

carles cat. ha dit...

em sembla que aquest cotxe és d'un noi romanès que viu a alp, moltes vegades l'he vist al casino quan estic prenent alguna cosa amb els meus col · legues, sempre porta la música molt alta, la setmana passada eren la 1 del matí i semblava una discoteca, s'anomenaria als mossos d'esquadra per que a més surt la foto de la matrícula de el cotxe. sembla un renault megane ..

Anònim ha dit...

Pero que coño les hecho yo de se metan con migo yo por la noxe no paso con la musica a tope... bueno pero no pasa nada como se metan mas con migo los prometo que yo tambien me metere con vosotos...