dissabte, 15 de desembre de 2012

I tot continua igual,

Bé en primer llocs us he de demanar perdó perquè als meus pocs lectors us he tingut una miqueta oblidats, ja se que només escric bajanades , però mira els quatre gats que tenen la moral de llegir-me els hi tinc que tenir un apreci perquè ja són ganes. Gràcies de tot cor, aquesta ha estat una setmana complicada, hi ha hagut situacions en les quals no he estat a l'alçada i això m'ha fet rumiar molt , massa potser , no està a l'alçada per motius laborals es una cosa però quan es davant les persones això es molt més complicat , un cop demanat el perdó per aquesta situació i dir el que va dir el fatxa aquell que governa als Hereus de la Corona de Felip V , que no ho tornaré a fer mai més. Avui per no variar parlarem dels nostres polítics.

Amb un parentesi de una setmana tot continua igual, els esquerdats i els convenients a la gresca, els Unionista (i el nom li cau millor que una perruca morena) a defensar la seva cartera, els socialistes perduts per el no res, els neofeisites defensant el que ni ells mateixos es creuen que poden defensar, i els ciudadanos treient pit a la minima que salta , parlant de democràcia ells que no la poden ni definir, Aquest es la secta política de la nostra nació, per cert amb un agravant la corrupció, tots junts fan una casta podrida, una casta que s'ha de eliminar, un càncer que per la marató de Tv3 algun any haurien de recpatar fons per acabar politicament amb tots aquests personatges .
La veritat que tot plegat ja comença a cansar una mica, l'aprenent de Franco torna atacar amb la llèngua, aquell pallasso que vol espanyolitzar a tots els catalans a la seva i aquí cridem, montem manifestacions , fer actes de protesta, però mai ens plantem i diem prou, la nostra llengua es intocable,
Aquest seny mal après que no deixa de ser una covardia amagada, ja ho deia l'amic titot en una cançó de Brams, el problema dels Catalans es que som covards i felisteos, ens venem per un plat de llenties.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Tu portes una setmana i jo no sé ja pas quants mesos que estic més desconnectada de tot i tot continua igual. Les notícies sempre són calcades.
Fem manifestacions, ens queixem, però no fem res, al cap i a la fi potser és el que ens mereixem

ALP2500 ha dit...

Si Joana està clar que sempre recollim el que plantem, i per el que veig nosaltres només vàrem tirar fems al camp per tant només podem recolir merda (amb perdó) tot plegat una pena però així som ens agrda plorar però no fem mai res per remediar la causa que ens provoca aquesta ploramica.