dilluns, 28 de gener de 2013

Ramoncin, passerell que no saps en qui país t'ha toca viure?Avui llegia al Naciol Digital unes declaracions del Cantant Ramoncin que ha fet públic el seu suport a la Consulta per el dret a decidir, si que tinc clar que ell es una persona que li agrada anar a contra corrent, però clar que gent popular i famosa donin aquest país i més sent de la Capital sempre es de destacar.
l'Argument sense esquerdes que fa servir en Julio Marquez Martinez (Ramoncin) es que voler saber el que pensen mes de 7 milions de ciutadans es un bon argument per permetre la consulta. De fet fins i tot participarà el proper dia 31 de gener a la presentació de la Consulta que conva la ANC .a Cornella de Llobregat,.
Mentre els altres compatriotes dels hereus de la Corona de Felip V. volen acabar amb Catalunya sempre surt l'ovella negre que vol que com a mínim siguin els catalans els que decideixin fer amb el seu futur. Acabar sent una regió mes d'aquest podrit país o ser una nació lliure, amb les seves corrupcions i els seus lladres, però com a mínim que siguin els nostres i no haguem de mantenir les nostres i els de fora, i mica a mica anar fent neteja dels vicis i tarats que ens ha tocat a la loteria de la politica.[noticia].
Avui voldria acabar l'escrit parlant de la situacio de Gibraltar - Catalunya-Corona dels hereus de Felip V, ens temps de la guerra de Successió es va bescanviar Gibraltar per Catalunya, llavors els anglesos van fer el que han fet sempre , fer com els estruços, el cap sota terra, i van deixar de donar suport a l'arxiduc Carles a canvi del domini del Mediterrani (gibraltar) dons bé ara els Hereus de la Corona de Felip V, amb el impresentalbe del seu President al capdavant reclamen aquesta petita colònia, potser el que haurien de fer aquest senyor i els seus seguidors, es demanar al poble de Gibraltar si vol ésser Angles o pertanya a la Corona dels Hereus de Felip V, i segur que aquesta gent no es tonta i veuran la llum rapidament, entre pertanya a una gran nació o a una nacio tercemundista on regne la corrupció i la pandereta les coses estant molt clares. La veu es del Poble no de quatre polítics amb afany de grandesa.