diumenge, 3 de març de 2013

Aquesta gent no s'en cansa mai sempre ho van provant

porten tres-cents anys provant a veure si poden acabar amb la nostre llengua, porten tres-cents anys intentar acabar amb la nostre cultura i les nostres diferència, ho van aconseguir amb els Països d'Amèrica i no ho han pogut fer amb nosaltres i això els hi dol, la veritat que ho ha n intentant tantes i tantes vegades que ja cansa una mica tot plegat, Potser si que haurem de fer com els americans del sud deixar-nos dominar per desprès fer-los marxar amb la cua entre cames. Aquesta Grande i Libre la veritat que dia que passa que es mes petita i menys lliure. però bé una nació es el que el poble vol el que sigui per tant tots tenim els que ens mereixem i sinó estem d'acord la única manera que tenim es dir prou i plantar-nos de una vegada. perquè això d'ajupir el cap i dir amen ja s'ho coneixen massa.

2 comentaris:

pee ha dit...

Entre els de fora i els de casa anem arreglats

http://www.regio7.cat/cerdanya-alt-urgell/2013/03/03/puigcerda-notificar-exteriors-carta-que-veu-rotonda-llivia/226414.html

ALP2500 ha dit...

Si pere el tarannà català, encara hi ha aquell que surt i que diu si ens han de robar que siguin els de casa, siusplau prou corruptela i prou d'aquest seny catala (altrament dit covardia) que ens porta a situacions com aquestes.
Jo no tinc clar quina es la solució del nostre poble, però el que si tinc molt clar que amb aquests politics que tenim ara Mas del mateix.