dilluns, 22 de juliol de 2013

Viles turisitiques, o només es regim per el vot oportú

Avui us parlaré de dues situacions que he viscut aquesta setmana.
Hi ha algun jardiner del municipi que es pensa que la recollida de la seva brossa no li correspon a ell sinó que ho han de fer els altres i aquest es el cas d'aquesta situació, el que mes fot es que algun d'aquests jardins es troben davant la Casa Gran , per tant potser aquests haurien de fer alguna cosa. 
El segon punt a tractar es que desprès del gran exist de la pujada Alp2500 de cotxes a Masella hi ha una cosa que es diu deixar les coses com les vam trobar, perquè clar encara queden restes d'aquesta cursa, entre cintes per tallar camins , algun numero de la cursa (nº 26 fins el divendres encara es trobava montat ara resta tot menys el número) i molts restes de cintes tallades com moltes cintes per tot arreu, Jo diria que es la Casa Gran la que hauria de fer deixar una fiança als organitzadors perquè desprès deixin les coses com les van trobar d'aquesta manera podriem aspirar a disposar de un poble mes turistic.
Tota aquesta merda es va quedar a la muntanya, la veritat que netejar-lo tampoc costava tant tot era questió de deixar una persona a la part de dalt i baixar caminant fins abaix i anar treien brossa. Però clar això no es del tot