diumenge, 8 de setembre de 2013

Siau Madrid 2020, Hola Barcelona 2022

 Be a l'argentina els senyors aquests del Comité Olimpic Internacional esn han fet un petit favor. 
El no a Madrid 2020 obre una petita porta al Barcelona 2022, i clar entre que es facin unes olimpiades a la Capital del Regne dels Hereus de la Corona de Felip V o fer-les al nostra Pirineu no hi ha color.
Encara que les possibilitats siguin remotes, encara que sigui com buscar una agulla en el paller, jo estic encantat amb la resolució del Coi. 
Potser si que ens pot costasr calers, potser si que madrid farà el que sigui perquè no tinguem aquesta oportunitat d'entrada perquè l'enveja es una mala companya i perquè el Barcelona 2022 seria un cop molt dur per el franquisme mes radical de la capital del Regne.
Porten molt dies venen el blat que encara no tenien ensacat i lligat i mira per on que la resolució ha estat una gran plantufada, hem d'aprendre d'aquestes situacions i per tant, ens hem de mirar el melic i no actuar com ells, ells han estat la prova que amb la prepotencia no n'hi ha prou, Ells grans manipuladors per possar pals a les rodes de les seleccions catalanes, ells no tenen el poder que es pensen només poden manipular i maxacar a petits com Catalunyta, ells no deixen de ser grans gegans amb peus de fang.