dimecres, 7 de maig de 2014

Pere Navarro, i la plantofada . Justícia per a tots?

Mira que ha donat de si una merda de plantofada  , jo entenc que voler endinsar-se en la vida de la gent no es massa agradable, voler veure fantasmes darrera la paret vol dir que en el fons pocs arguments disposen , felicitats senyor Navarro perquè una plantofada donada per una senyora, que podia ser la seva veïna, que podia ser la seva amant (com diu el senyor Sala Martin) o fins i tot podia ser una persona que desitja la independencia de la seva nació. 
Però clar la veritat que ella li comentés que ell ja sabia perquè ho feia, fins i tot buscant la agulla del paller podia ser un muntatge que molt acostumats ens tenen els del país veí. i Clar com aquests hereus del franquisme pocs arguments mes els hi queden per no deixar-nos votar s'agafen a la crispació i a la violència que provoca aquest procés independentiste, potser abans de obrir la boca el que haurien de fer aquesta gent es mirar-se el melic i veure quina crispació i violència provoquen les seves paraules i els seus actes, llàstima que això no sigui una real democràcia, perquè llavors més d'uns d'aquests profetes del mal tastaria el que senten els que per mala sort els hi toca anar a la presó.
Això de sentir que han destinat els mossos a repassar fotografies de comunions, a demanar li al capella un llistat de la gent que va fer la comunió aquell dia, tot plegat ratlla el surrealisme, per a tothom actuen igual o només per la banda d'esguerrats que viuen a costa del poble. Felicitats mossos d'esquadra això si que es una demostració que la justícia es per a tots igual..
Jo per tot plegat m'agafo a les declaracions de Sala Martin, potser fins i tot no sortirà mai aquesta senyora perquè si es donés el cas que surt molts quedarien amb el cul a l'aire.[noticia].
perquè en el fons si les coses no es poden demostrar no es licit dir-les, perquè un cop ja has llençat la merda aquesta costa molt de netejar-se i clar hereus de la Corona de Felip V ja li han sucat pa.