dimarts, 7 de juliol de 2015

Varoufakis, la bèstia negra de la Troika

Avui voldria trencar una llança per en Varoufakis, aquest economista que va agafar les regnes del ministeri d'economia de Grècia, i que va tenir l'osadia de plantar cara a la Troika, 
Propulsor de que per sortir de la Crisi en la qual es troba la seva nació no hi ha que reduir costos sinó mes aviat el que hi ha que fer es fer que s'incrementi el consum, Politica totalment oposada a les idees alemanes i clar que han fet els senyor de la Troika , anar escanyant grècia amb mesures restrictives fins que han aconseguit el que volien ofagar al senyor Varoufakis.
Ell ha estat el primer de dir prou a aquesta manera de fer de la comunitat europea, ell ha sigut la víctime només desitjar que a partir d'ara en hi hagi molts mes com ell, que diguin el que pensen i que no segueixen les ordres de la Merkel sense plantar cara.
Varoufakis, ahir va dimitir, desprès de guanyar les eleccions, el poble estava amb ell, però clar els politics de la Troika no el poden veure ni en pintura, com grècia no es pot permetre no pactar, el que ha fet aquest senyor ha estat apartar-se però emplenar-se la butxaca de raons. Felicitats senyor Varoufakis, vosté si que ho te clar. no com altres que s'emplenen la boca de xorrada i quan la Merkel diu merda ells sempre diuen presente.