divendres, 14 d’agost de 2015

Fernàndez Diaz: el ninot d'en Marià

reunions a la foscor
La veritat que no envejo la seva situació, haver de donar la Cara per el President mes nefast dels 37 anys de la constitució es un calvari. Això de reunir-se d'amagat amb els amiguets es molt del partit popular, ho van fer amb el Rei de la Caixa B en Barcenas i ara ho fant amb el Rdrez Rato, això si ara resulta que s'han reunit per les amenaces que va tenir per twiter. com si fos l'únic que amenacen per aquesta xarxa social. En Mas li han dit de tot i no se pas reunit amb el Ministre d'interior. En si tot plegat ha sigut una fuga endavant, i es com tot aquests paios s'han de tapar les vergonyes entre tots perquè sinó acabaran malament. [noticia]

4 comentaris:

jordi ha dit...

He vist la roda de premsa aquest matí (si, soc un friki), no te vergonya aquest feixista. Li han donat per tots costats i mentre ell, anava mirant el telèfon i passant de tots.
Tant de bo, no el tinguem que veure mai mes després del 27-S, o de les generals. Quin fàstic de personatge.

ALP2500 ha dit...

Bé Jordi es el que toca fer per salvar el cap del seu Superior. Avui podem parlar del twiter, quan les denúncies són per atacs al català res home s'arxiva i ja està però quan toca a un dels seus ,Catifa vermella i tots junts a reunir-se. la veritat que si es aquesta la justícia espanyola jo en vull una altra. aquest de l'amiguisme no m'interessa , A veure si a partir del 28 de setembre tot aquesta aberració s'acaba.

jordi ha dit...

El mes esperpèntic es, qui l'amenaça per twiter?
Rodrigo rato no te compte de twiter.

ALP2500 ha dit...

home Jordi estem parlant del Partit Popular, els reis de la manipulació, gent que ha fet de la mentida una manera de fer política.amb l'ajuda de una premsa corrupte i manipuladora,tot plegat fot fàstic, jo per si sona la flauta vaig posant ciris a la verge dels desemparats a veure si el 28 de setembre hi ha sort.