diumenge, 26 de maig de 2019

A Alp el poble ha decidit i ha decidit canvi.

Avui he vist un miracle, Santa Rita patrona dels impossibles ha fet possible que la llista de Junts per Alp no obtingui la majoria, si que ha aconseguit 334 vots sent la llista mes votada, però resulta que els de Ensorrant Cerdanya han obtingut 296 vots i els esquerdats 148. si els números no son els equivocats això representa que Junts per Alp han obtingut 4 regidors endavant 4 i Esquerra 1 , s'ha donat el cas que Endavant i Esquerra estant empatats a 74 vots, per tant si no vaig errat es la llista mes votada que s'emporta aquesta regidoria.
Jo que vaig predir que serien 7 per junts 1 endavant i 1 Erc , he vist que no em guanyaré la vida com endivi .altres resultats curiosos han estat:
Das esquerra 4 Junts 1
Guils Junts 4 Endavant 2 Esquerra 1
Bolvir Junts 4 Endavant 3
Puigcerdà Junts 9 Esquerra 3 PP 1
Ger Junts 5 Erc 2
Llívia  Erc 5 Junts 4 (9 vots de diferència)
Bellver Endevant 6 Junts 2 Erc 1
Isòvol Junts 4 Endevant 3
Meranges Junts 3
Riu de Cerdanya Junts 2 Irc 1
Toses Junts 4 Erc 1
Baga Erc 5 Sociates 4 Aebe (Junts) 2


Si parlem d'Alp, la gent volia un canvi, molta gent que em pensava que no votaria ha votat per la joventut, molta gent que volia un canvi aquest cop ha anat a votar, i això ha provocant aquest resultat.


això també ens ha de ensenyar que un bon  míting no es motiu per guanyar de pallissa perquè junts per Alp ha estat la llista mes votada però només li ha pogut treure 38 vots. Ara ha arribat el moment del pactes, veurem que passa . Esquerra te un altre vagada la clau del canvi, Ara es moment d'esperar el 15 de juny a veure quin govern es forma.