dijous, 11 de juliol de 2019

El canvi del Consell s'ha quedat en projecte.


En primer lloc he de ressenyar que per fi disposem de una dona al capdavant del Consell Comarcal. Cinc dones dels 19 regidors no diu molt de la paritat però com a mínim aquest cop disposem de una dona que gestioni la nostra comarca.[noticia]

També hem de ressenyar que aquesta nova presidenta del Consell Comarcal ha estat votada per Junts pel Si i tres dels 7 regidors dels esquerdats, mentre que els altre quatre junt amb Ensorrant Cerdanya han votat en Joan Manuel Serra.
Ara jo em demano com pot ésser que els dos candidats que hi hagut al Consell Comarcal hagin estat dels esquerdats, Com pot ésser que dintre del mateix partit uns vagin per un costat i els altres per un altre, La veritat que els esquerdats han demostrat ésser una olla de grills, plena de gallets que cadascú va per el seu interès i te poca memòria de qui li ha fet costat al principi. el poder es el poder i per aquests es podem vendre l'anima al diable
I tot plegat ens em quedat amb els convenients com sempre remenant les cireres, aquest cop han estat prou vius per saber qui tocar i amb quines condicions, chapeau per ells, i ho sento per els veins de la comarca que s'han quedat sense canvi .

8 comentaris:

Jordi ha dit...

Es mes senzill que tot això.
La supèrbia d'un alcalde de Llivia que s'anava pavonejant per tot arreu dient que el consell era seu, Alguns membres d'ERC Puigcerdà, que em callaré el que deien, han fet esclatar a aquella Esquerra "marginada" per aquests totpoderosos.
Ha sigut un toc d'atenció molt bestia, però ja els hi va be per intentar baixar els fums i no ser tan bocamolls.
El que no esperava veure es a Piñeira al consell.

ALP2500 ha dit...

Ostres jordi veig que la meva resposta es va perdre per el temps, et demano perdó, el que tinc present es que encara no s'han posat d'accord, em sembla que hi ha una condició per el mig que te a veure amb els regidors amb molt anys de militància al consell on ni hi tenen cabuda, crec que es una condició imposada per els senyor Albert, la veritat que esta tot molt emmerdat, quina comarca tant complicada aquesta.

Jordi ha dit...

Amb aquest temps m'ha arribat informació.
Et puc confirmar que son ànsies de poder i destrucció d'Elies i els amics d'una militant d'ERC molt coneguda de Puigcerdà i que es volien saltar l'acord inicial per aquestes ànsies.
Crec que sabem de qui es parla.

ALP2500 ha dit...

Saps que passa jordi que som un poble d'egos i aquestes ansis de protagonisme no es porten enlloc, hi ha gent que si son els protagonistes de la pel·licula no la deixen editar, una llàstima tot plegat, hi ha dos sol.lucions crear uns pedestal per cadascú o una crema general, sinó amb tota aquesta púrria política no anem enlloc.

Jordi ha dit...

De moment tenim a la Roser i es tot un avantatge.
Bona persona i bona professional.

ALP2500 ha dit...

fet i fomut jordi d'aqui quatre dies tindrem el capellanet, osti tu que ràpid que passa el temps,

Jordi ha dit...

L'Albert va ser una exigència de la Roser. Coses que un va sentint.

ALP2500 ha dit...

Jo la mig entenc Jordi, perquè l'alternativa era tornar al dia de la marmota, Com sempre el temps decidirà tot plegat agradi o no. ja el veurem tot plegat, el problema del Consell Comarcal es tenir les arques plenes de teranyines, i tenen molt punts a tancar començant per el reciclatge de les escombraries. Tema fotut es tríi el que es trii, d'entrada perquè som unes de les comarques que pitjor recicla,