dissabte, 2 d’agost de 2008

La Pregunta Important és que fas tu per el teu poble, no pas que fan els polítics per a tú

con diu la dita un no pot fer es anar a la processó i replicar les campanes. -


Vist això ara s'acosta el 11 de setembre, aquest any fa 100 des de la creació de la nova senyera independentista amb connotacions cubanes, aquest senyera que te un significat especial dat que va ésser en Macià que la va importat des de Cuba .

Voleu dir que no es l'hora de sortir als carrers a marcar les teves diferencies , i dit sense por que un és i se sent català vingui d'on vingui, per que per a ésser català no es prova imprescindible haver nascut a Catalunya sinó que es molt mes important estimar el país .

Potser va sent hora de deixar de costat el politiqueix de barraca i anar tots a una amb la finalitat de tenir una independència , tot sabent que si fossin com el país basc ja no tindríem cap problema mort el gos desapareix la ràbia, amb aixo vull dir que si de nosaltres no poden sucar no els hi interessem per a res .

salut i república
psc

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres quina activitat!!!!! a veure si el llegir farà perdre l'escriure, jajajajja...
He rellegit tots els teus articles d'avui, i com molt bé saps estem d'acord amb molts temes, gairebé en tots.
Hi ha unes tres coses a comentar. Pel que fa a Carretero i al fet de que penso que s'ha de possar les piles, crec tal i com he llegit en un comentari que està esperant el seu moment. L'estretègia forma part de la política i sembla que en Carretero en té.
Sobre el tema de qui és català? coincidim amb la definició, De fet conec bastants catalans nascuts aquí que no tenen cap tipus de sentiment.
Pel que fa a la teva crida a que la gent es manifesti lliurament, penso que ens queda molt per arribar aquí. La gent, el poble, el ciutadà viu molt els seus problemes de peu i deix els externs per millors temps. De fet la poca il.lusió que ens crean els polítics en tenen bona part de culpa, i veient els moviments que fan no anem gens encaminats en que tornin agafar il.lusió.

Anònim ha dit...

ostres pero que la gent que ens vols representar no sigui del tot perfecte va amb el pack aixo, pero manifestacions com aquelles trobades que es feien aprop de berga amb el Pi de les tres Branques això es lo que no s'ha de deixar perdre, perqué el poble que oblida la seva història esta condemnat a repertirla i nosaltres de histories en tenim masses
vinga a reveure
psc

Anònim ha dit...

Ei alp2500! rei de la cerdanya i rodalies! Enhorabona per el teu nou blog! Que de ben segur ha sigut un regal molt esperat ;) jejejeje

Petons!

BooM_15

Anònim ha dit...

Gràcies Boom_q15 sempre es maco que algu perdi el temps mirant les tonteries dels demes, de tot cor molt agrait

a reveure
psc