divendres, 1 d’agost de 2008

ELS XAIS ES TORNEN LLOPS EN LLUNA PLENA

Visc en un petit poble del pirineus on som uns 400 habitants reals i uns 1200 empadronats, com empadronar-se a un municipi no val calers i pots treure beneficis es molt fàcil pujar-se al tren.

Sempre m'ha fascinat el afan de la gent per entrar a politica, el que busquen per estar asseguts a una poltrona on tothom diu que s'esta tant malament pero ningú la vol deixar , on tothom diu que treballa per el poble i confon el poble amb els seus amics .

des de la democràcia hem tingut 5 alcaldes (sr Pous, Sr, Rosell, Sr. Taja, Sr. Rigola i sr Ruaix) cinc maneres de portar l'ajuntament diferent pero en el fons de la mateixa manera, Dels dos primers poca cosa es pot dir perqué fa massa temps , però dels tres darrers si que en puc parlar, i aixó es agafar al primer de model i anar fent fotocòpies de fotocòpies cada cop , cada cop són mes borrosos i de pitjor qualitat .

En un principi tot son paraules i ganes de treballar pero es queden en paraules el pas de les paraules als fets, es perd per el cami , i molt criticar les conductes dels anteriors per quan un arriva al ajuntament actuar de la mateixa manera . això s'en diu saber estar , i efectuar una politica constructiva .

jo dec esser un ilús per pensar que la gent es presenta en una llista per actuar per el poble i per treballar per el mateix, estiguis on t'estiguis i hagis guanyat i perdut perque per a mi no hi ha ni guanyadors ni perdedors sino gent que te ganes de treballar per el poble sense reble res a canvi.

Bé vist la societat en la que ens ha tocat viure on aparentar es millor que ser , els politics deu meu municipi no donan pas la nota .

alp un poble pioner amb tot que tot s'acava igual per l'afan de protagonisme de quatre personatges , les inciatives del meu poble sempre porten data de caducitat , perque segur que algu es voldrà posar la medalleta del merit.

Ojalà les noves generacions portin salvia nova i canvien alguna cosa, perqué d'esser el primer poble de la cerdanya hem quedats reduits a un dels darrers , això si amb el segon pressupost de la comarca

Per concluir amb una definicio de la manera de portar el municipi per l'equip de govern, l'alcalde proposa i els altres partits disposen,

Alp , un poble un món

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els politics son com els porcs, quan posen el cap a la menjadora: callen!
La medalla del mèrit sempre té molts adictes. Només cal veure algunes rodes de premsa per la tele, fotos el diari etc.... per presentar qualsevol iniciativa i van tots.
Tot el contrari quan hi ha un marró, aleshores deixen el "politiquillo" alli solet. És quan diuen alló de : ja s'ho farà...
Si les noves generacions són aquests que es fan escoltar més però no foten un pal a l'aigua ho tenim clar. La minoria d'aquestes noves generacions tenen molta feina, la pregunta és si la faran.
Salut i Estat

Anònim ha dit...

mira Padró del Quatre Batlles , això de la politica deu provocar una amnesia col.lectiva de proporcions descomunals, perque de les moltes coses que es diuen i proposen en temps electorals desprès el vent se les emporta totes,

al final es tindrà que anar als mitings amb gravadora i despres demanar explicacions per no cumplir lo que s'ha promes