divendres, 19 de setembre de 2008

Delictes i petits delictes, Quan la frontera la marquen els mitjans de comunicació mediàtics

La justícia espanyola és molt injusta, es una justícia dirigida per uns mitjans de comunicació amb massa poder mediàtic, i llavors fa que aquesta justícia no sigui justa, només va a la seva. Una de les seves funcions primordials es la defensa dels hereus d'en Ciscu de les queixes de les nacions colonitzades.
El 11 de setembre al fossar de les moreres va tenir lloc una crema de imatges (noticia) , això s'ha de castigar ràpidament, hem de demostrar qui mana aquí. Hem de tancar ràpidament als culpables d'aquest delicte, mentre, violadors, assessins , lladres, aquests poden campar per les seves sense judici o amb petites penes, mentre aconseguim castigar al poble Català per la seva rebel·lia lo demés no te importància, Manda Huevos com deia aquell ministre seguidor del Franquisme Carca i desmesurat.
Perqué la veritat sinó fos perquè es un tema molt seriós pot arribar a fer gràcia i tot, en una societat on els violadors i assassins en busca i captura van al jutjat del costat a signar cada 15 dies , una societat on els afectat per accidents de trànsit pendents de judicis i indemnitzacions amb mes de quatre anys de antiguitat, on els jutjats només es dediquen a les petites denuncies de la premsa rosa, però aquesta inoperància de cop i volta es torna a efectivitat total, com si per art d'encanteri es posa en marxa tota la maquinària possible quan el tema es Catalunya i els seus ciutadans, perquè en casos con aquest de la crema de draps o de fotografies aquests delictes son ofenses molt greus i s'han de castigar quan abans millor, La veritat es que te cullons tot plegat. Si aquesta es la justícia democràtica dels hereus de Felip V , com seria la injustícia
Alerta Solidària, el col·lectiu antirepressiu de l’esquerra independentista, va deixar clar ahir que s’esperaven la demanda de l’Audiència i va atribuir la decisió a la “pressió de determinats mitjans de comunicació, que forcen les actuacions de la fiscalia”.
Aquí es veu la independència dels Jutges i dels Jutjats, si qualsevol diari neo-feixiste diu que això s'ha de castigar ells jutges obeint com a xais al escorxador va i obren diligències. No podien fer lo mateix amb el l'Estatut de una vegada i dir-nos lo que ens diran un dia o un altre, que envers de un estatut tenim un paper moll i desdibuixat.
Per Cert si de veritat existeix llibertat d'expressió, un pot opinar lo que vulgui no?, per tant si no estant contents amb una monarquia imposada per un dictador, que hem de fer, callar o podem dir de la millor manera que sapiguem que ja en tenim prou.
Només m'ha faltat veure que la filla del Borbó ara treballarà a Mapfre cobrant la missera suma de 200.000 euros de sou, i sort que estem en una època de crisi que sinó ves a saber quin seria la seva remuneració , encara que sigui una empresa privada, això es un tribut revolucionari