dilluns, 25 de gener de 2010

El Cementiri Nuclear d'Ascó

Tot plegat això del cementiri nuclear d'Ascó es questió d'una decissió, qui te dret a decidir si és pot posar el cementiri allí o no?, De a qui posem en perill amb aquesta decisió, i el mes important si estem en perill fins a quin lloc i quina contrapartida rebrem a canvi.
Tot es questió de Calarons, qui s'ha de beneficiar per aquest Cementiri, només el poble d'Ascó, la Comarca perquè es posa en perill tota ella, la Vegueria, la Nació. Perquè en el fons tots estem en perill, els que estan mes aprop molt mes que els que estem mes lluny.
La gran pregunta es on posen la frontera. I si es dona el cas que els terrenys d'Ascó que es fa el cementiri estan mes aprop de un poble que d'Ascó. Encara que els terrenys siguin d'Ascó perquè s'han de beneficiar ells i no pas el poble mes proper.
La veritat que tot plegat es un gran femer. perquè els politics ja han sortit al escenari i tots opinen, tots diuen la seva, els Convenients i els sense iniciativa ja han opinat però mira que ho tenen fàcil si no la volen dons ho tenen facil que es rasquin la butxaca i paguin al poble d'Ascó la negativa a que no es faci.
I clar potser el primer a opinar hauria de ser el poble d'Ascó i tot seguit la Comarca, perquè si això del Cementiri es tant segur que el fotin al mig de Barcelona.
la veritat que es molt complicat, però mireu jo em que no comprego es amb amenaces, i el que han fet els convenients dient que fotaran fora del partit als seus afiliats que votin si al Cementiri jo en aquest cap i només per imposició votaria que Si. Qui s'ha pensat que es el senyor Mas per amenaçar. La época del caciquisme es va acabar amb el senyor Ciscu i companyia.
Per a mi en questions de terra el primer es el meu municipi, desprès la comarca i tot seguit la nació, i aquestes prioritats son sagrades.
En quan al senyor Montilla que proposi fer-lo a Cornella de Llobregat a veure que opinen els seus veïns.