dimecres, 27 de gener de 2010

Els Convenients del Dit al Fet hi ha massa distància

Abans de les votacions del Ple Municipal d'Ascó tot eren amenaces d'expulsió de partit si votaven afirmativament. la veritat que era imposar les ordres de partit però clar resulta que els politics d'Ascó es molt mes important el seu treball que no pas el seu partit i aquest han votat afirmativament al Cementeri , I que han fet els Convenients dons fàcil el que saben fer molt bé aquesta casta de polítics canviar de discurs. I ara només els hi obrirem un expedient informatiu, perquè no sigui el cas que no fem res i tot solucionat el temps s'emportarà els merders i com si no hagués passat res .[noticia].
Tant dificil es en politica prendre una decisió. Jo entenc que com estem a quatre dies de les votacions al parlament la gent no es vulgui mullar, però no hi ha res pitjor en politica que no prendre decisions. Millor prendre una decissió i cagar-la que no pas no prendre res i que els fets surtin com surtin.
I si el senyor Mas es tant valent d'amenaçar abans de que es fàcil les votacions que sigui valent a l'hora d'aplicar les amenaces, Perquè clar com sempre aquest aprenent a polítics va de un extrem al altre sense remordiments i això es esser una baldufa no pas un polític, perquè el primer manament de un politic es la integritat, i el serveix això de fer servir un diàleg diferent segons on et trobis i amb qui et trobis. Això no es ésser un polític, això es ésser un venedor de catifes.