dimarts, 29 de juny de 2010

La Pantomima de l'Estatut ha arribat a la seva fi


Per fi els hereus de la Corona de Felip V han volgut acabar amb el conte de l'estatut, aquesta pantomima i la pèrdua de temps corresponent per fi s'ha acabat. Però com sempre s'ha acabat retallant una miqueta tot plegat , sempre a la baixa això ja començava a ésser el conte de mai acabar.
Dons bé tot plegat ja està, els hereus del Ciscu estant descontents els Catalans encara més i els únics que treuen pit son els socialistes fins i tot la filial s'ha enfadat, perquè treure aquest tros d'estatut descafeïnat ara els hi resta els pocs vots que esperaven recaptar.
El mes sobtat de tot plegat que fins i tot els personatges que van anar a madrid d'amagat a la nit i a les fosques estant enfadats, ells, que van ésser els primer en tirar aigua al cafè ara resulta que no els hi agrada el fill que han parit ,mala sort dons això es els que ells han volgut.
La veritat que els Convenients i desunits porta molts temps fent de baldufes, mai saps en quin costat els pots trobar però darrerament s'estant guanyat el titul de caganer del pessebre.
Per cert per mi ja no calia això de l'estatut , ja es història jo vull la indepedència de la meva nació no pas aquest submissió constat.