dissabte, 3 de juliol de 2010

Un Galliner ple només de galls

Ja ho deia la meva iaia, en un galliner hi ha d'haver moltes gallines i un sol gall, en el cas de Catalunya tot plegat es al revés hi ha una solo gallina i una col·lecció de galls , i tots plegats juguen a veure qui porta les plomes mes guarnides. Aquesta diversió fa molta gràcia en la corona dels hereus de Felip V perquè ells fins i tot no han de posar en practica la seva tàctica ,"divide i vencerás ". Som nosaltres mateixos que ens posem la soga al coll.
El darrer Gall que ha aparegut al galliner ha estat el senyor Laporta, ara que el dirigir l'equip de Can Fanga ja és història, ara toca voler seguir sortint a les televisions i això només es pot fer amb la política, en aquest àmbit hi pot aparèixer qualsevol, mentre no facis ombre als grans partits sempre seràs benvingut, això si , si veuen que la seva menjadora perilla per la teva aparició llavors t'atacaran amb tot l'armament possible. [democracia catalana].
Jo tinc molts dubtes, però clar entre Carreteros, Laportistes, Spoteros, partit republica català, Cups, i tots volen sortir a la foto no anirem enlloc, Potser ja va sent hora de menys xerrar i mes actual i de buscar un candidat únic, però si us plau ni Carretero ni Laporta, perquè tant un com l'altre els seus egos no els deixen créixer.
La veritat que joc aquesta tardor en tindrem, però quan tens una oportunitat de fer un petit pas per la independència de la teva nació. fot que un parell de vedets et fotin per terra tot el treball de molts nacionalistes, molts gent ha lluitat tota la seva vida per la nostra nació, aquest gent no es mereix que la independència de la nostra nació estigui representada per aquests exhibicionistes.
Jo nomès demano que s'ajuntin tots i que tinguin el seny (no covardia) de proposar un candidat únic per trencar de una vegada amb les cadenes de la colonització.

Visca Catalunya lliure, lliure de la Corona dels hereus de Felip V, lliure de corruptes, i lliure de tota classe politica que està representant.