dilluns, 27 de setembre de 2010

farem vaga, molt bé però contra qui ens manifestem

La Vaga del proper 29 de setembre es un dret que tenen els treballadors, però jo crec que aquest cop com molts d'altres van al escorxador enganyats.
A part de que qui no vulgui fer vaga ja vindran els piquets a condicionar-li la vida, i si aconsegueixen que els transports públics no funcionin la gent no pot anar a treballar,
Però s'ha de recordar als sindicats que no anar a treballar no vol dir que s'estigui d'acord amb la vaga.

A part estem fent una vaga contra qui?, contra el Pinotxo Zapatero i les seves fugides endavant, o de veritat estem fent una vaga contra la comunitat europea, que és qui ens ha dictat i ens ha marcat el full de ruta, es la comunitat europea que ens ha assenyalats les reformes laborals a aplicar i aquí només s'han seguit les seves indicacions.
Si que es veritat que el senyor Pinotxo Zapatero amb les seves tonteries, ha aconseguit no prendre les oportunes decisions en el moment claus, i per aixo ara estem a la cua de tota la comunitat i la crisi ha estat molt mes dura aquí que no al resta d'europa. Però qui ha decidit el nostre futur es la comunitat Europa.
I amb la crisi que ens trobem ara, voleu dir que cal un dia d'atur i  de no treballar, voleu dir que ens podem permetre la pèrdua de entre 3500-5000 milions d'euros perquè quatre sindicalistes subvencionats fins les dents i teledirigits tinguin ganes de demostrar qui mana.
Potser el govern hauria de començar per retirar totes les subvencions als sindicats com als partits polítics i llavors veuríem que passa.