dimarts, 9 d’agost de 2011

Alcaldes que donen exemple


La veritat que l'actuació d'aquest alcalde m'ha impactat, aquest senyor i el seu equip de govern si que tenen clar que vol dir treballar per el poble. Dons bé l'equip de govern de Pallejà van decidir fer-se càrrec del Casal d'avis de la localitat durant l'època d'estiu i així no tancar el mateix, i clar en temps de crisi molta gent no pot marxar de vacances.
Segons publica avui La Vanguardia, des d’aquest cap de setmana i fins a final de mes, cada dissabte i diumenge, es tornen perquè els avis tinguin un lloc on distreure’s. [noticia].
Dons aquesta mateixa actuació de l'equip de govern el vaig veure aquest cap de setmana al la Molina (Alp) això de veure el tinent d'alcade passant l'escombra desprès del campionat de Botifarra, al Batlle del Municipi arreplegar tot el material que va sobrar, recollir taules, l'altre tinent d'alcalde repartint premis, entrant dades dels participants, Vaig quedar bocabadat, en temps de la foscor, aquests només apereixien en el moment de donar els premis i sortir a les fotos, aquests fins i tot no van portar fotògraf, potser  perquè treballar per el poble no vol dir només sortir a la foto.
Bé aquest diumenge el Campionat de la botifarra va ésser tranquilet si no fos per el fred, sempre que jugues a cartes a mes de 1700 metres el fred t'acompanya i aquest any no va ésser menys. cinc rondes i aquest es va acabar a 2/4 de 8 del vespre la gent ja podia anar al ball que es feia a 50 metres dintre de una carpa, desprès de un berenar copiòs, aquest hem de felicitar als senyor que el van preparar Bar Fustagueres de la Molina, potser se els hi va escapar la ma amb la quantitat i va sobrar de tot, però millor que en sobri que no pas que en falti.
El problema de que un faci les coses per que li agraden a fer-les per obligació ho vius en els petits detalls, l'equip de govern fins i tot va pensar en portar un alçaveus perquè la meva rovellada veu no es castiguès massa, porten bon camí aquests paios, en aquests petits fets es nota el canvi, en petits detalls que els fant grans a ells, i de pas al Municipi.
Aquest representa l'Isidre Ribera, però nassos com sempre trobar-li una foto per internet es dificil, només he pogut trobar això i  clar això se assemble un ou a una castanya al regidor dels esquerdats que hi farem el proper cop ja li farè quatre fotos mes adients.2 comentaris:

jordi ha dit...

poc em sembla que poc a poc s'està canviant l'ambient d'alguns municipis. Això si per be.

ALP2500 ha dit...

Jordi, ja saps que aquestes coses s'han de veure en temps perquè potser el que ara sembla que sigui de color de rosa desprès resulta que es un miratge tot plegat, temps al temps i si es per el be del municipi endavant tot arreglat.Jo de la comarca el únic lloc on m'han impactat els pactes ha estat a Fontanals, on han pactat convenients i ensorrat Cerdanya, la veritat es que potser es cert aquella dita que l'enemic quan mes aprop mes controlat, però jo segons qui no el vull ni de veí.