divendres, 12 d’agost de 2011

Qui els va matricular a tots plegats.

Avui parlarem de matrícules , parlarem del Cat i l'E la veritat es que tot plegat es molt confús, es una pantalla de fum perquè no ens queixem de res mes, la veritat es que això no porta enlloc, envers de tanta Cat el que hem de demanar el poble Català es la independència de la nostra nació i menys collonades amb posar etiquetes damunt es plaques de matrícula.
Mireu si es important el tema, si es espectacular aquesta situació que el pretendent a Ministre de tota la vida ha sortit a l'escenari a parlar del tema, segons ell també porta aquesta etiqueta, la veritat que les etiquetes es poden treure i posar però segons de la boca que surten tenen poca credibilitat. [duran porta el Cat].
I clar desprès manquen els neofeixistes, aquests no saben si pugen o baixen, sempre van a contracorrent ara resulta que defensa al senyor aquell que va multar al infractor de portar un Cat damunt la E de Enfonsament, felicitats senyora Manso vostè si que amortitzarà els 200 euros de la multa, resulta curiós quan per la seva boca surt una cosa i per els seus actes fan tot el contrari [Manso diu no al Cat] .
Bé un cop hem dit tot plegat anem a parlar en serio, els Catalans ens acontentem amb molta poca cosa, així ens tenen entretinguts i no parlem de les coses serioses, nosaltres hem de demanar no el Cat sinó la nostra llibertat i sobre tot la llibertat econòmica, si podem arribar a administrar el total dels calers que nosaltres recaptem  i deixem de fer de bons samaritans , llavors potser llavors disposarem del que ens mereixem i no haurem d'anar piulant de un costat a altre.


2 comentaris:

Joana ha dit...

El burro català, el CAT i el Barça i així tots entretinguts. Què ha passat amb tots els referèndums no vinculants que es van fer? i tots els que per les eleccions s'omplien la boca amb que treballarien per la independència? res que jo sàpiga. Continuem igual o pitjor, perquè a Madrit han dit que no pensen tornar els calés

ALP2500 ha dit...

Així es el nostre país, i així es la nostra gent, la borsa s'enfonsa, el país és colonitzat i massacrat i res ara be el barça aquest cap de setmana i tot solucionat, o sinó sortira aquest Convenients que ara fan ràfting i parlen de salvar les estacions d'esquí com si aquestes fossin la panacea de tot plegat .Res ja es allò que diuen que cada poble recull el que sembla i nosaltres vàrem posar fems envers de grana i axixí ens ha anat.