dimarts, 16 d’agost de 2011

El Consell Comarcal de la Cerdanya, ja hem montat l'escenari, quina pena tot plegat

Bé ja s'ha constituït el consell Comarcal de la Cerdanya, ja s'ha pagat deutes anteriors, d'entrada l'alcaldia d'Alp i l'altre el "gran" treball que van desenvolupar els sociates els darrers dos anys amb la presidència del Consell Comarcal, la veritat que hi ha favors que resultant molt cars.
Bé per el que llegeixo al regió 7 a part de la constitució i de deixar als d'Ensorrant Cerdanya a l'oposició, que es el lloc que s'han guanyat a pols ,a part de l'Organigrama  només s'ha parlat de sous,amb temps de crisis es molt important rebre un bon sou. Potser una reducció del mateix hagués un detall per part de tots, però clar la pela es la pela [noticia consell comarcal].
la declaració d'en Ramon Moliner dient que els sous son inferiors a les que apunten la federació i que les assignacions son elevades en funció de la dedicació i que la gent dedicarà molt més temps del que suposen les assignacions, son molt maques, però perquè no ho fem al revés els hi assignem un sou base i el regularitzem desprès segons la dedicació perquè clar de les paraules als fets sempre hi ha diferències i a vegades aquestes son abismals.[noticia]