dissabte, 6 d’agost de 2011

Si es aixì jo també tinc l'anima plena de merda

Dons be aixi va batejar el senyor David de Vargas ex-capellà de Sant Vicenç de Castellet a la gent que el criticava. Jo em pensava que l'esport era una cosa, que la política una altre i que la religió una altre ben diferent i que aquesta estava per sobre les demès. Dons no això no funciona així, i sobre tot en llocs on han estat castigats per la presència d'aquest personatge.
Un personatge que va ésser expulsat del Seminari de Can Fanga, dels salesians, dels carmelites i fins i tot de un convent d'Andalusia, que donava la missa amb el drap aquell que porta incrustat un pollastre amb ploma, personatge que va tenir la sort d'anar a parar a la diòcesi de Castelló en temps del bisbe Juan Antonio Reig, vist el mestre que podem esperar de l'alumne.
Aquest personatge ell solet ha aconseguit ajuntat a tot un poble ,excepte els seus quatre aferrims seguidors. Aquest senyor ha fet un gran be a Sant Vicenç de Castellet perquè ha sabut tocar les fibres necessàries perquè tot el poble anés a la una, que tots disposessin de la mateixa idea fotre fora al Capellà.
dons bé encara que la secta aquesta de la religió es tapi el cul uns altres altres han acabat claudicant , primer va ésser el silenci administratiu, desprès el menyspreu del bisbe de vic, el senyor Romà Casanovas
es va negar a rebre la comissió que es queixava amb el curiós argument que ells trencaven la comunió. es a dir 
La resposta ha estat el silenci administratiu i el menyspreu del bisbe de Vic, Romà Casanovas, el seu protector que es va negar a rebre una comissió amb el curiós argument que ells trencaven la comunió.
[noticia 2] .
Per sort per aquest poble les aigues han tornat al riu, i tot continuarà com fins ara però d`'entrada ells han tingut cinc anys de penúries i de càstic, total els pobres pelegrins han de sofrir per aconseguir arribar a deu, mentre que els manipulars i castigadors tenen un autopista fins al cel.