dijous, 4 d’agost de 2011

Solució dràstica al mal aparcament dels cotxes

La veritat que la solució es un pel dràstica, però segur que ara s'ho pensaran dues vegades abans de aparcar malament.
L'alcalde de Vílnius, Arturas Zuokas, ha protagonitzat una contundent campanya contra l'estacionament il·legal a la ciutat lituana, atropellant amb un tanc un Mercedes que estava aparcat en un carril bici del centre de la ciutat. "És una provocació social i s'ha de cridar l'atenció de la societat per respectar les normes i perquè informin la policia de les infraccions del codi de circulació", ha explicat Zuokas a l'AFP. Zuokas, un antic reporter de guerra, famós per les seves idees originals

4 comentaris:

Joana ha dit...

Una bestiesa! Ho he vist al Telenotícies. Que no ho copiin a Barcelona, ni enlloc més!

ALP2500 ha dit...

mira Joana segur que es una bestiesa, però també ho es la cara que tenen alguns conductors aparcant on els hi surt del dallonsis, potser si aprenguessin una mica de civisme les coses aniríem molt millor. mira si al meu poble envers de fer això disposessin de una grua i tot cotxe mal aparcat fos tret i apartat llavors les coses canviarien, podrien aparcar i de pas les arques municipas disposerien de quatre calerons que sempre van bé.

Joana ha dit...

Tu ho dius, és civisme. Que hagi o no grua, no té importancia. Al teu poble teniu llevaneus, i al meu poble (com diu una companya de feina) tenim grues i no pensis pas que per això la gent no deixa el cotxe malament, i que la grua s'emporti el cotxe no és pas barat. Però tampoc ho posen fàcil. En això, tenim dues realitats molt diferents, per tu, el lloc per aparcar no és problema i per mi és un gran problema.

ALP2500 ha dit...

Si Joana però el mes còmic de tot que al meu poble encara que tinguin un lloc per aparcar a 50 metres tots volen deixar el cotxe davant mateix del bar, de la botiga, anar a buscar el diari i deixar el cotxe davant l'estanc o la llibreria, la veritat que sembla que el municipi sigui nostre i podem fer el que ens doni la gana. La veritat que desprès volen que la gent que ens visiti sigui cívica i nosaltres no donem el mínim exemple de tot plegat.
Potser si haguessin viscut tots plegats uns anyets a la capital aquest vici el tindríem perdut però per desgràcia hi es, i cada cop es mes gros.