dissabte, 11 de febrer de 2012

Garzon, Paradí de la Justìcia, o posar la gent al seu lloc.

Avui tinc ganes de parlar d'aquest senyor de professió jutge, perquè la gent gràcies a Déu té memòria , i recorda fets d'aquest personatge, en primer lloc aquest senyor va fer tancar sense proves a totes els capdavanter independentistes Catalanistes per terroristes. disset nois van ser torturats, tancats sense proves per aquest personatge [noticia].
Mes tard es va presentar com a segon de llista de la Capital de Regne dels Hereus de Felip V , partit encapçalat per en Felipe Gonzàlez i com no el va fer ministre de justícia , va jutjat a tots els polítics que va poder. així es la democràcia d'aquest personatge.
I ara per acabar de donar una volta al cargol va i fa gravar als advocats del Cas Gurtel, sabent ell que això no es legal per tant ha vulnerat la justícia, per tant per aquest cas s'ha de castigar .
Ara llegia que els senyor Americans ens acusen de poc demòcrates per jutjat al senyor Garzon per la politica de la memòria històrica, la veritat que aquest cas si que m'agrada però si parlem de memòria direm que quan vam tot el poble signar la transició vam signar una amnistia i vam fer renunciar a jutjar a ningú per el passat, si no varem ser valents a les hores no ho hem de ser quaranta anys desprès. 
Perquè el senyor garzon va fer servir aquests argument per no jutjar al Senyor Carrillo per el mateix motiu ara els hauria d'aplicar per no jutjar als feixistes de la època anterior. de la història mai l'hem de oblidar però si hem fet un pas per tancar portes no les tornem a obrir ara. Les portes s'obren en el seu moment i si deixem passar el tren millor deixar.la tancada. 
La veritat que en aquest cas estic indecís per a mi que un personatge que ha castigat gent només per pensar com jo sense cap defensa es mereix tot el que li pugui caure del cel. I si això es que deixi de ser jutge una vedette menys a l'escenari.