dimecres, 31 d’octubre de 2012

Detall de la situació Actual

El que no tinc clar que em queda desprès de tot plegat, el dilema estarà entre la Cup i el Si , si es necessari votar algun partit nacionalista Català , i si no entre Upd i Ciutadanos si es vol votar algun partit nacionalista dels hereus de la corona de Felip V., I desprès em resta la gran solució. Aquella que guanyarà aquest cop ,que es quedar-se a Casa i ja s'ho faran. Perquè la veritat estem veient volar masses coloms, els feixistes amb les amenaces i els convenients amb la seva gran actuació de la Puta i la Ramoneta. La veritat que això de la política està molt podrit.2 comentaris:

jordi ha dit...

Jo sempre recomano que qui tingui dubtes, voti escons en blanc.

http://esconsenblanc.org/
Mira la seva web, es interessant.

ALP2500 ha dit...

correcte Jordi hi ha tres maneres de votar no estant d'acord amb els partits que es presenten.

Vot en Blanc, aquest vot perjudica als partit minoritaris perquè comptabilitzen com a vots i fan que aquests els hi costi mes arribar al minims requerits 3%. Si es el cas dels Ciutadanos endavanta però crec que aquest passaran clarament aquesta barrera potser els mes perjudicats siguin els de Si.
Vot nul o Abstenció, aquests no comptabilitzen però si no vas a votar després no tens dreta queixar-te.

Partit Escons el Blanc, aquesta es la millor solució aquesta gent si surten es comprometen a renunciar a tot per tant restaran les cadires buides , es una manera de queixar-te de veritat veient mig parlament amb les cadires buides, la veritat que això es el mes normal que passi menys en el moment de les votacions les quals venen donades per les directrius de partit , salvo que hi hagi algun esquirol
jo dons estic per votar el partit Escons buits.