diumenge, 24 de maig de 2015

Avui Es el Gran Dia. Hora d'Anar a Votar.
                  Avui es el gran dia , ja hem arribat al final de recorregut, hora de veure a la gent estudiant als participants demanant-se a veure si t'han votat o no, per la salutació per els gestos tot plegat un estudi per veure com anirà tot plegat.
Per sort la votació es secreta i fins el final del dia no se sabrà res de tot plegat. Però els nervis , el neguit de saber si tal persona o no t'ha votat va creixent mica a mica. resten mig dia per saber si els que tu creus que t'han de manar els propers quatre anys són els guanyadors, o no, i desprès veure els pactes. Ojala en hi hagi perquè voldrà dir que el poble no vol deixar el bastó del comandament a un de sol.

4 comentaris:

jordi ha dit...

fet, ja he votat. Ara esperem fins les 20:30 aproximadament. Ni un Barça-Madrid.

ALP2500 ha dit...

Ostres Jordi que ha passat a puigcerdà ? tots els calculs a pendre per sac, els convenients han arrasats a molts municipis. de veritat que jo estic bocabadat

jordi ha dit...

no es pot fer una campanya de mentides, míting on els que parlen, criden emprenyats. Han fet una campanya molt bruta i ho han pagat.
Després de perdre, volen continuar emmerdant, han impugnat les eleccions per irregularitats. Diuen que Piñeira donava els sobre en ma als immigrants a dintre del col-legi. Quan m'ho han dit, Piñeira entrava per la porta, es te que tele transportar, sinó, no ho entenc.
Es el nivell Carretero.

ALP2500 ha dit...

Res Jordi encara que hagi fet tot el que han denunciat la diferència ha estat tant grossa que s'han d'amagar sota les pedres. Segueixo opinant que el poble es sobirà i prou intel·ligent per saber el que vol i sinó es així d'aquí quatre anys sempre es pot canviar d'opcció.