dimecres, 27 de maig de 2015

Guanayadors i Perdedors en unes eleccions municipals

A mi això de les eleccions municipals m'ha portat a un dubte, això era una baralla on hi ha guanyadors i perdedors, o això era una gent la qual volia treballar per el poble i un cop acabades les mateixes ara es posaran tots a treballar per el mateix.
Perquè jo només desitjo que el guanyador hagi estat el municipi i a partir d'ara aquest poble que ha tocat fons comenci a remuntar, perquè si no es el cas, no calien tantes eleccions .
Potser es per la resaca electoral, potser es perquè no caldran pactes per governar, a mi m'agrada molt mes el marro que es por produir a Llivia, Guils o Fontanals, on s'ha de veure quin pactes contranatura es poden fer per acabar amb el comandament. Aquests llocs si que han d'esperar el 13 de juny a veure si ens surt algun ciri trencat. Però  tots els altres municipis han decidit i mira si ho han fet tant malaments els que hi havia al poder que en molts llocs repeteixen els mateixos, la Sorpresa des de el meu punt de vista Das, on L'Enric Laguarda serà el nou batlle.
 
 

3 comentaris:

jordi ha dit...

A Das els convenients, tenien a les seves esquenes rumors de corrupció. Els que van llençar aquests rumors, ara tenen la obligació de demostrar que era cert o ..........

ALP2500 ha dit...

Ja Saps jordi que un cop obert la màquina d'escampar fems desprès ja estàs tacat, en aquesta societats ets el difamar qui ha de demostrar que no es cert allò que ha denunciat alguna veu anònima. Em lo fàcil que es donar la cara i no jugar des de la foscor.

Anònim ha dit...

Jordi crec que això de "Els que van llençar aquests rumors, ara tenen la obligació de demostrar que era cert o .......... " dixit em recorda molt altres episodis ocorreguts a la comarca. Del teu comentari es despren que els nous regidor amb majoria a Das hi tenen alguna cosa a veure. Entenc que és això el que se'n despren de la teva invectiva. Quin motiu diferent hi ha ara , passades les eleccions i no amb anterioritat , per demostrar aquests rumors?

És el primer cop que en sento a parlar d'aquest tema.


Pere Ral