divendres, 31 de gener de 2020

Alfons Guerra, quan l'insult es la darrera arma

Alfons Guerra, avui s'ha volgut fer el graciós, envers de Polític hauria de participar al Club de la Comèdia, sembla mentida que aquest personatge  hagi arribat a ser vice-president de la Corona dels Hereus de Felip V, o potser això es una imatge de com va el país . [noticia].
m'encanta aquesta manera d'anar dient a tothom com ha d'actuar, a mi em recorda a aquells mossens acusats de  pederastes que van dient a la gent quin es el camí mes recte per arribar a Déu i com s'han de comportat, quan  resulta que ells per la porta del darrera fan tot el contrari.
l'any 2017 va classificars als dirigents catalans com a corruptes, feixistes . Haurem  de buscar a les hemeroteques que va fer el seu germà quan ell manava, O potser l'edat fa que la memòria sigui selectiva i no recordem les barbaritats passades.
Jo no soc partidari de torra però ja voldria el Senyor Guerra tenir el nivell cultural que disposa el president de Catalunya , potser per això utilitza la darrera armes de un perdedor, l'insult i faltar a la gent. 


2 comentaris:

Jordi ha dit...

Guerra es un element mes del R78 i com a tal, el te que defensar.
Actualment Catalunya es el representant mes radical contra aquest règim, ens tenen que combatre fent servir les velles glories corruptes. Realment a ningú l'interes el que digui aquest imbècil.

ALP2500 ha dit...

gràcies Jordi, tens tota la raó quan han de sortir les mòmies prehistòrisques a defensar la seva Constitució, vol dir que alguna cosa no estant massa bé.