diumenge, 28 de juny de 2020

Dia 10 de la Represa, deu anys de la sentència de l'estatut, contigo empezo todo

Avui 28 de juny es commemora els deu anys de la sentència de l'estatut, des de que el pinotxo zapatero va dir que aprovaria l'estatut que aprovés el parlament de Catalunya , després el referèndum i al fina el recurs dels peperos i el retall del tribunal Constitucional d'aixó ja han passat deu anys, deu anys amb moltes pujades i baixades i que s'ha acabat com sempre, nosaltres en el mateix punt de sortida i una mica mes estomacats. 
Els Rollings Stones estan enfadats amb Donald Trump i han amenaçat amb una demanda si continua fent servir les seves cançons en actes de campanya. En el seu míting de Tulsa, ha fet servir una cançó que traduïda es no sempre pots aconseguir el que vols. potser si aplica la cançó li aniria molt millor i no tindria tantes demandes com li vindran a sobre. [noticia].
I per acabar només una petita ressenya, avui es el dia de LGBT , la llàstima de tot plegat es que el dia que no es celebri aquest dia voldrà dir que aquesta situació ja s'ha regularitzat. Esperem que la propera generació tingui mes sensibilitat amb totes aquestes situacions , perquè la nostra no fem net del passat. 

1 comentari:

Joana ha dit...

Desitjo que arribi el dia que no es celebri, penso com tu, que la situació serà normal i per això no caldrà. Ho veig difícil, doncs cada dia surten noves tendències que no existien.