divendres, 2 de juny del 2023

Giró, renuncia a presentar-se a les primaries per el 23 de juliol

En Jaume Giró va ésser un gran conseller d'Economia, fins que el van fer dimitir per seguir les ordres de la Borràs. Ara es volia presentar a les primàries per el 23 de juliol i resulta que els que manen el han fet dimitir.

Ara han sortit Puigdemont i Nogueres dient que amb aquest gest demostra que te un gran sentit de País,

En Puigdemont i el seu equip de llepafils cada cop ho fan pitjor, això de que només es puguin presentar els de la seva corda es una mica dictatorial, no estem en una democràcia, dons deixem que tothom que tingui ganes de presentar-se que ho faci. Dons no, aquí només hi poden anar els de la Corda de Puigdemont.

Potser hauríem de deixar de viure en el mon de matrix i veure la realitat, perquè a cada bogada estem perdent un llençol i aviat no ens quedaran nomes que les escorrialles.

m'agradaria que aquest fos el candidat a President de la Generalitat de Catalunya les properes eleccions però veient el sectarisme d'aquest partit trobo molt difícil que això pugui ser així.  


2 comentaris:

Jordi ha dit...

A mi no m'agrada especialment.
Si que es un gran professional, però com polític......

alp2500@hotmail.com ha dit...

home Jordi
pero el que manquen en aquests llocs són tecnics i no pas politics , que et venen una moto sense tenir ni idea de que nassos fan a dalt de la poltrona.