divendres, 28 de juliol de 2023

Silenciar la Sílvia Orriols

 Bé fa dies que em volta per el cap parlar de la Sílvia Orriols, crec que ara es el moment, ara que han tret un manual per a periodistes per silenciar la Silvia Orriols. Tot plegat una aberració, que passa que només hem de silenciar a la Silvia, o el pensament de Vox, Ciudadanos no era el mateix que el que promou aquesta senyora, que passa que ells no portaven l'estalada i ella si, la veritat que tots plegats fan molta pena. 

I molt mes important el que no hem sapigut guanyar a les urnes ho hem de fer prohibin parlar d'aquesta senyora, Jo nomes em demano una cosa qui te actuacions feixistes en aquesta situació. Ja que ometre la situació no vol dir pas que s'arregli sino que el que hem realitzat es tapar-la amb una mica de fems i tapar-nos el nas.[el raco catala]

Potser el que hauriem de fer els partits de Catalunya, Ajuntants, Esquerdats, Culpaires i els Sociates (ve aquest ha substituit la C per un OE).Menys preoucupar-se per el que passa a Ripoll i mes per a veure com han pogut perdre tants llançols en un parell de Bugades.

La segona falàcia es que com 8tv l'ha entrevistat un parell de vegades, els mitjans li donen protagonisme, senyors això si que es una presa de pel total, quina quota de share te 8tv un 1%, quin protagonisme li don represantar un 1% del total. 

Menys mirar-nos el melic i mes propostes , perquè en el fons el que ha fet la Silvia Orrriols ha estat presentar proposta, que us poden agradar mes o menys però com a minim el 30% dels veïns que van anar a votar a Ripoll estant contents amb aquestes.

paraules de Silvia Orriols:(parlant sobre l'immigrant que va entregar a la Policia de Ripoll.

Ara resulta que sóc el dimoni escuat i a tothom li fa pena l'immigrant il·legal que va arribar a Ripoll, però us garanteixo que ningú ha trucat a l'Ajuntament per acollir-lo a casa ni per assumir les seves despeses econòmiques. Tots sou molt "bones persones"... ... de paraula

A casa del veí tothom es veu en cor d'opinar, això si que es una veritat absoluta, potser abans d'opinar el que hauriem de fer es algun gest, encara que només sigui de cara a la Galeria.

Perque 1401 vots han donat per a molt (30.76%) i amb tants cordons sanitaris , bloquejos el que estant aconseguit tots plegats es fer mes popular a la Silvia Orriols, perquè els catalans quan mes ens prohibeixen les coses mes ens agraden.

Tot plegat jo crec menys Cordons Sanitaris i mes propostes per arreglar situacions incomodes, i arreglar no vol dir posar-lis una manteta a sobre perquè i deixar de parlar d'elles, perquè llavors el problema s'esquista i es molt pitjor.

Com deixa els Marianete Quando mas peor  , mejor dons això a veure si toquem fons per començar a remontar.
2 comentaris:

Jordi ha dit...

Sona al que es va fer amb l'Albiol, tants cordons sanitaris i tantes histories per que aconseguís una majoria absoluta a Badalona.
Potser amb la Orriols els hi torna a sortir la jugada.

alp2500@hotmail.com ha dit...

Gracies jordi. Pero m'encanta que tot catalunya tingui el dret a opinar sobte la convivencia d'un petit poble. No els hi hailuriem de demanar a la gent del poble que volen per el seu municipi. I encara que estiguin equivocats van votar i van dir el que volien